Mainos
Mainos
Kansi

Amerikan-hurmurit etsivät rakkautta Suomesta – tässä he ovat

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista poikamiestä saapuu Suomeen etsimään elämänsä rakkautta.

Amerikansuomalaiset Tom, Erick ja Jesse saapuvat sukujuurilleen Suomeen tapaamaan joukon suomalaisia tyttöystäväkandidaatteja, joiden joukosta he etsivät sitä oikeaa.

Kolme keskenään erilaista miestä joutuu kukin tahollaan punnitsemaan elämänarvojaan ja kuuntelemaan sydämensä ääntä. Mutta millaista tyttöystävää kukin heistä on tullut etsimään? Tutustu unelmien vävyihin!

Tom

Tom on luotettava ja huolehtiva hassuttelija, joka ottaa aina toiset huomioon. Tomin unelmana olisi olla menestynyt kirjailija. Unelmaan voisi kuulua myös perhe, johon kuuluisi 3-4 lasta, pari koiraa ja talo kauniissa ja rauhallisessa paikassa.

Ulkonäöllä ei ole merkitystä, kun Tom tutustuu uusiin ihmisiin. mies etsii fiksua, hauskaa, itsenäistä ja persoonallista naista, jonka kanssa voi keskustella mistä vaan, ja joka pystyy myös haastamaan hänet älyllisesti.

Erick

Erick on intohimoisesti elämään suhtautuva, avoin, oikeudenmukainen ja rehellinen mies. Hän rakastaa uusien asioiden oppimista ja hyviä keskusteluita ystäviensä kesken.

Erickin mielestä kiinnostava nainen on rehellinen, itsestään huolta pitävä, sosiaalinen, itsenäinen ja vahva nainen, jolla on elämässään asioita, joita kohti ponnistella. Erick pitää skandinaavisista, sporttisista naisista.

Jesse

Jesse on aktiivinen ja urheilullinen mies, joka tykkää pelata jääkiekkoa, koripalloa ja jalkapalloa. Hän myös surffaa ja pitää muutenkin rantaelämästä baareineen ja ravintoloineen.

Jessen unelmanainen saa olla tumma tai vaalea, eikä iällä tai ihonvärillä ole niin merkitystä. Kauniilla hymyllä ja luonnollisuudella pääsee jo pitkälle, loput tulevat rennosta ja spontaanista elämänasenteesta. Jessen ihannekumppani olisi hänen tavoin kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista ja aktiivisesta elämäntyylistä, hauskanpitoa ja hetkeen heittäytymistä unohtamatta.  

Amerikan unelmavävy MTV:llä keväällä! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme