Mainos
Mainos
Kansi

Amerikan unelmavävy -Erick kuvailee ihannenaisensa

Amerikkalainen poikamies Erick haluaa rinnalleen naisen, joka on myötätuntoinen, sporttinen ja omaperäinen.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista poikamiestä saapuu Suomeen etsimään rakkautta. Yksi heistä on 30-vuotias sporttinen ja elämään avoimesti suhtautuva Erick, joka haluaa rinnalleen naisen, jolle nämä kaksi asiaa ovat yhtä lähellä sydäntä.

– Minusta on kaikkein tärkeintä, että naisella on hyvä sydän, se että hän välittää muista ihmisistä ja on myötätuntoinen. Se on todella inspiroivaa ja se saa myös minut kohtelemaan muita ihmisiä paremmin, mies kuvailee.

30-vuotiaalle mobiiliaplikaatioiden kehittäjälle on tärkeää, että nainen on itsenäinen ja kunnianhimoinen.

Tämä 190 senttiä pitkä hurmuri haluaa rinnalleen myös pitkän ja sporttisen naisen.

– Pidän yleensä skandinaavisen näköisistä naisista. Siniset silmät ja vaaleat hiukset vetävät puoleensa.

Tämän lisäksi myös muun näköiset naiset ovat hänen mielestään viehättäviä.

– On hankala sanoa, mikä ihmisessä todella viehättää ennen kuin sen ihmisen todella näkee. Jokaisessa on vain sitä jotakin, mikä tekee heistä omalaatuisen ja viehättävän. Kun sen omaperäisyyden löytää, niin se vetää kyllä puoleensa.

Erickin molemmat vanhemmat ovat syntyneet Suomessa. Hän on syntynyt New Yorkissa ja elänyt lapsuutensa ja nuoruutensa Torontossa, Kanadassa. Lapsuuden kesät Erick vietti Suomessa suvun mökillä Joensuun seudulla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme