Mainos
Mainos
Kansi

Amerikan unelmavävy löysi rakkaan Suomesta – pikakihlat ja muutto yhteen!

Amerikan unelmavävy -ohjelman Tom ja Heidi-Maria ovat menneet kihloihin. Pari tapasi toisensa MTV3-kanavan deittiohjelmassa viime kesänä. 

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa toisensa tavanneet Tom ja Heidi-Maria ovat menneet kihloihin. Pariskunta on pyrkinyt pitämään asiasta matalaa profiilia, sillä parhaillaan AVA-kanavalla pyörivä Amerikan unelmävävy -ohjelma on menossa vasta keskiviikkona 2.3. nähtävässä kolmannessa jaksossaan.

Nyt pariskunta kuitenkin paljastaa, että he ovat menneet kihloihin ja muuttaneet saman katon alle Helsinkiin.

Los Angelesista Suomeen lentänyt Tom vietti viime kesän tutustuen suomalaisiin naisiin ja löysi ohjelmasta sen oikean.  

– Asumme saman katon alla Helsingissä, Heidi-Maria iloitsee.

– Kosinta ei ollut aivan perinteinen. Puhuimme asiasta muutaman kerran ja päädyimme siihen, että mennemme kihloihin, Tom jatkaa.

Tom muutti Suomeen tammikuun alussa. Siitä asti pari on asunut saman katon alla ja pyrkinyt opettelemaan yhteistä arkea.

– Rakastan Suomea. Tämä on kuin toinen kotimaani. Uusien ihmisten tapaaminen on yhä hieman vaikeaa, koska ohjelman vuoksi en ole pystynyt olemaan ulkosalla paljoa. Olen aloittanut työnhaun, mutta toistaiseksi ei ole onnistanut. Uskon, että kielimuuri vaikuttaa asiaan, Tom sanoo.

Los Angelesissa 27-vuotias Tom työskenteli tuotantokoordinaattorina. Tomin tuore kihlattu Heidi-Maria, 29, työskentelee puolestaan lastentarhan johtajana. 

Tom vaihtoi Kalifornian auringon Suomen talvipakkasiin rakkauden tähden, mutta ei ole toistaiseksi katunut muuttoaan hetkeäkään.

– Oli toki rankkaa jättää perhe ja ystävät Los Angelesiin, mutta minusta tuntui, että olen valmis muuttamaan Suomeen. Kaipaan toki Los Angelesin säätä, mutta pärjään kyllä Suomen säässäkin, Tom naurahtaa.

Tuoreen kihlaparin tulevaisuus näyttää aurinkoiselta. Pari odottaa jo kuumeisena, että pääsisivät kertomaan ilouutisista ystävilleen ja tuttavilleen.

– Suunnittelemme yhteistä tulevaisuutta tällä hetkellä niin pitkälle kuin pystymme. Yhteinen asunto ja yhdessä eläminen ovat isoja askelia. Kaikki on mennyt todella hyvin, Tom kertoo. 

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme