Mainos
Mainos
Kansi

Amerikan unelmavävy muuttaa rakkaansa kanssa Lontooseen – vihjailee kihloista

Amerikan unelmavävy -sarjassa nähdyn Jessen suhde suomalaiskaunottareen on edennyt tasaisesti. Kohta parilla on edessä muutto Lontooseen.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista miestä etsii itselleen suomalaista tyttöystävää. Ohjelman viimeisessä jaksossa elettiin jännittäviä hetkiä, kun miesten oli valittava kahden finaaliin asti selvinneen tytön väliltä.

Jesse oli kutsunut luokseen Floridaan Sadun ja Idan. Alusta asti vahvaa vetoa Satua kohtaan tuntenut mies valitsi kuitenkin lopussa Idan, joka kiri voittoon ikään kuin salaa, ohi ennakkosuosikkien. Mutta mitä Jessen ja Idan elämään kuuluu nyt?

MTV.fin tavoittama Jesse kertoo periamerikkalaiseen tapaan ”kaiken olevan mainiosti”. Tällä kertaa kyse ei suinkaan ole small talkista tai sanahelinästä, sillä Jesse ylistää onneaan tosissaan, onhan hän löytänyt Iidasta elämänsä naisen.

– Hän on elämäni rakkaus. Välimatka on ikävä, mutta jotkut päivät ovat helppoja ja jotkut vaikeita. Onnistumme kuitenkin löytämään toisillemme aikaa päivittäin. Meillä molemmilla on onneksi mahtavat perheet ja ystäviä, jotka tukevat suhdettamme. Se auttaa, Jesse kertoo.

Floridan Orlandossa asuva komistus on viime aikoina kuitenkin valmistautunut suureen elämänmuutokseen. Hän on muun muassa myynyt omistusosuutensa yrityksestä. Kohta parin ei tarvitse enää elää etäsuhteessa.

– Tarkoituksemme on muuttaa Lontooseen. Ida aloittaa siellä opiskelut syyskuussa. Hän siis muuttaa sinne ensin ja minä seuraan perästä heti kun olen saanut asiat järjestettyä täällä Floridassa.

– Aiomme tutkia Lontoota yhdessä ja nauttia normaalisti elämästä pariskuntana. Minulla on hyvä tunne siitä, että tämä saattaa vielä päättyä sormusten vaihtoon, Jesse vihjaa.

Tällä hetkellä Ida lomailee Orlandossa, mutta pari on kesän aikana ehtinyt nauttia myös Suomen kesästä. Jesse vieraili Suomessa kesällä kolmen viikon ajan ja suomalaiset tavat ja tottumukset ovat miehelle jo tuttuja.

– Suomi tuntuu jo enemmän kodilta ja kielitaitoni on parantunut. En voi elää päivääkään ilman maitorahkaa tai fisu-shottia, sehän on ikään kuin suomalainen dieettini, Jesse heittää.

– Nautin myös Idan perheen tapaamisesta. Oli hienoa tutustua heihin ja viettää laatuaikaa juhannuksena, rakastunut mies kertoo.

AMERIKAN UNELMAVÄVY -kauden jaksot katsottavissa MTV KATSOMON kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme