Mainos
Mainos
Kansi

Amerikan unelmavävy paljastaa: Viestittelyä ohjelmasta pudotetun kaunottaren kanssa

Amerikan unelmavävy Jesse kertoo, että ohjelmasta jo pudotettu Tiia lähetteli miehelle jälkikäteen useita viestejä. Tiian mukaan viestittely oli vain kaverillista.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria vietti kesän Suomessa rakkautta etsien. Ohjelman yhdeksännessä jaksossa miehet kutsuivat kaksi finaaliin selvinnyttä daamia luokseen Yhdysvaltoihin.

Jesse kutsui luokseen Idan ja Sadun, mutta ohjelman kahdeksannessa jaksossa kotiin passitettu Tiia ei kuitenkaan miehen mukaan luovuttanut kamppailuaan kilpailussa niin helposti.

– Tiia laittoi minulle paljon viestejä ja soitteli perään toivoen, että voisimme keskustella asiasta. Minusta tuntui, että hän olisi toivonut, että hänetkin lennätettäisiin Floridaan. Että se olisi sellainen viimeinen käänne. 

"Myönnän, että olin ihastunut Jesseen"

Tiia itse kertoo viestitelleensä Jessen kanssa kaverillisissa merkeissä.

– Myönnän, että olin ihastunut Jesseen, mutta en lähde sen kummemmin spekuloimaan, että minkä tyyppistä se meidän viestittelymme oli. Jossain vaiheessa tuli sellainen fiilis, että olisiko pitänyt yrittää vielä enemmän. Aika pian tuli kuitenkin selväksi, että olimme enemmän kavereita kuin mitään muuta.  

– Juttelimme hyvin monenlaisista jutuista ja Jesse purki minulle paljon fiiliksiään Idaan ja Satuun liittyen. Hän haki minulta mielipidettä siitä, kumpi hänen pitäisi valita.

Tiian kanssa kuvauksissa ystävystynyt Ida ei luonnollisesti pitänyt naisen yhteydenpidosta Jessen kanssa.

– Olen kuullut, että Idalla oli vaikeuksia luottaa siihen, mitä minä ja Jesse olimme keskustelleet keskenämme. Ei hän varmasti siitä tykännyt, sillä hänellä oli itsellään vahvoja tunteita Jesseä kohtaan. Lisäksi hän varmasti tiesi myös, että minulla ja Jessellä oli ollut vahvoja tunteita toisiamme kohtaan. Hän varmastikin ajatteli, että yritin päästä takaisin peliin, Tiia toteaa.

– Itse tiesin koko ajan, että päätökset oli tehty, ja ohjelman osalta homma oli tässä. Mutta sitähän kukaan ei voi tietää, mitä hamassa tulevaisuudessa tapahtuu ohjelman jälkeen, hän vihjailee.

Elätteleekö Tiia siis vielä toiveita Jessen suhteen?

– En missään nimessä! Olen äärimmäisen tyytyväinen elämääni ja onnellinen Jessen puolesta, Tiia toteaa.

– Minun kannaltani kaikki meni todella hyvin ja tämä kokemus avasi minun sydäntäni uudelle parisuhteelle. En usko, että ilman tätä kokemusta olisin uskaltanut heittäytyä nykyisessä parisuhteessani niin kuin olen heittäytynyt, hän jatkaa. 

Katso videolta Jessen pohdintaa tunteistaan!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme