Mainos
Mainos
Kansi

Amerikan unelmavävy -parin romanssi hiipui: Olemme ystäviä

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa mukana olleen Erickin ja Katariinan yhteydenpito muuttui kaveruudeksi ohjelman kuvausten jälkeen.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria saapui Suomeen etsimään rakkautta.

Ohjelmassa mukana ollut Erick valitsi ohjelman viimeisessä jaksossa Katariinan, jonka kanssa hän jatkoi tutustumista kuvausten jälkeen.

Suomessa parhaillaan perheensä luona kylässä oleva Erick elää omien sanojensa mukaan nykyään hyvää elämää Los Angelesissa.

– Ohjelman jälkeen olen panostanut työelämään ja edennyt tavoitteissani. Vedän tiimiä, joka julkaisi kaksi mobiilisovellusta. Jatkoin myös työtäni markkinointikonsulttina. Oman mobiilisovellukseni kehittely sujuu hyvin. Odotan innolla sen julkaisua, Erick kertoo kuulumisistaan.

Erick panostaa uraansa Los Angelesissa

Työ on iso osa Erickin elämää, eikä parisuhteelle oikein ole ollut aikaa. Se on varmasti myös osasyy siihen, ettei Erickin ja Katariinan suhde ottanut tulta alleen.

Kun MTV.fi aiemmin keväällä jututti Erickiä, hän kertoi, etteivät he virallisesti ole pariskunta, mutta he pitävät tiiviisti yhteyttä ja aikovat tavata jatkossa. Nyt parin välillä puhaltaa uudet tuulet.

– Olemme Katariinan kanssa nykyään vain ystäviä. Hän voi hyvin ja vaikuttaa onnelliselta. Ei meillä missään vaiheessa ollut avointa kaukosuhdetta. Ymmärsimme heti kuvausten loppumisen jälkeen, että kaukosuhde tulisi olemaan hankala ja meillä molemmilla on asioita, jotka pitävät meidät tahoillamme Suomessa ja Yhdysvalloissa, Erick perustelee.

Erick aikoo nyt keskittyä uraansa ja se on hänen ykkösprioriteettinsä. Hän tiedostaa kuitenkin, että asiat saattavat muuttua hyvinkin yllättäen.

– Mutta kuka tietää, mitä huominen tuo tullessaan, hän pohtii.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Vahvat siteet Suomeen

Erickin siteet Suomeen ovat olleet vahvat lapsuudesta saakka. Silloin hän vietti monet kesät täällä. Ohjelman jälkeen side on vain vahvistunut. 

Erick rakastaa suomalaisia herkkuja, ja erityisesti ruisleipä, karjalanpiirakka, lohikeitto, mustikkapiirakka ja poronkäristys ovat miehen mieleen.

– Niitä ei saa Yhdysvalloista, joten pakkaan aina matkalaukkuni täyteen, kun palaan kotiin, hän kertoo.

Suomalaisia herkkuja Erick saa taas pakata mukaansa, sillä amerikansuomalainen mies on kesän ajan kestävällä visiitillä Suomessa.

– Olen tehnyt kovin töitä ja tarvitsin kunnon loman. Tärkein syy Suomeen tulemiseen on tietysti perhe, erityisesti isoäitini. Olen viettänyt aikaa lempipaikassani Pohjois-Karjalassa, käynyt uimassa ja saunomassa joka ilta.

Erick harmittelee, ettei hän ehtinyt ohjelmassa mukana olleen Tomin häihin, vaikka on parhaillaan Suomessa. Pakolliset työtehtävät osuivat harmillisesti juuri juhlien ajankohtaan.

– Olen kuitenkin nähnyt Tomia ja Heidiä ja olen todella onnellinen, että heillä menee hyvin, Erick iloitsee.

AMERIKAN UNELMAVÄVY -kauden jaksot katsottavissa MTV KATSOMON kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme