Mainos
Mainos
Kansi

Amerikan unelmavävy passitti viimeisen tytön kotiin – särki naisen sydämen

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa valintansan tehnyt Erick tunnustaa, että tunsi olonsa huonoksi pudotetun tytön puolesta.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista miestä etsii rakkautta Suomesta. Ohjelman viimeisessä jaksossa elettiin jännittäviä hetkiä, kun miesten oli valittava kahden finaaliin asti selvinneen tytön väliltä.

Erick oli kutsunut luokseen Los Angelesiin Katariinan ja Essin. Suuria tunteita oli pelissä, mutta lopulta Erick valitsi Katariinan, jonka kanssa hän koki suurempaa yhteyttä.

– Mietin vain, kenen kanssa minulla on syvempi yhteys ja kumpi on kanssani enemmän samalla aaltopituudella. Yritin selvittää, että mikä on paras tapa tarkastella tätä tilannetta ja pitää mielessä sen, että minä asun täällä ja tytöt matkustavat pian takaisin Suomeen. Mietin, kumman kanssa minulla on vahvempi yhteys ja kumpi heistä ymmärtää tilanteen paremmin.

– Puhuin asiasta molempien kanssa, mutta uskon että Katariina ymmärsi paremmin, että meillä molemmilla on omat elämämme. Tämä on hauskaa, mutta fakta on se, että toinen palaa Suomeen ja toinen jää tänne. Olin Katariinan kanssa tästä enemmän samoilla linjoilla kuin Essin kanssa.

Päätös syntyikin juuri molempien naisten kanssa keskustelemalla.

– Huomasin, että katsomme Katariinan kanssa maailmaa samalla tavalla. Osalle ihmisistä pitää hirveästi selitellä, että miksi ajattelee jostain asioista tietyllä tavalla, mutta Katariinalle ei tarvinnut selitellä mitään, hän vain ymmärsi. Meillä oli sellainen yhteys välillämme ja hänen kanssaan oli helppo keskustella. Ihan kuin olisi keskustellut jonkun sellaisen kanssa, jonka on tuntenut jo kauan.

Erick lopullinen päätös särki luonnollisesti Essin sydämen. Kaksikon välillä oli ollut kemiaa alusta saakka, ja ihastumista oli ilmassa.

– Tuntuu, että Essi oli panostanut paljon tähän juttuun. Hän ei ollut yhtään onnellinen ja hän oli hyvin pahoillaan. Se oli todella hankalaa minulle. Meillä oli ollut tosi hauskaa, kun hän oli täällä ja hän ehkä ajatteli, että valitsen hänet. Minua harmitti todella hänen puolestaan, sillä en haluaisi laittaa ketään vastaavaan tilanteeseen.

– Mutta se kuuluu ohjelmaa ja sen oli määrä tapahtua. Meillä oli oikeasti tosi hauskaa, eikä välillämme ollut mitään negatiivista, mutta minulla oli parempi yhteys Katariinan kanssa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme