Mainos
Mainos
Kansi

Amerikan unelmavävyn hylkäämä Veera kuittaa: Ei elämäni mies

"Ei tullut oloa, että elämäni mies olisi mennyt siinä", Veera pohti Amerikan unelmavävy -Erickin pudotettua hänet.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikkalaista miestä, joilla on suomalaiset sukujuuret, etsivät sitä oikeaa Suomesta. Kalifornialaisen Erickin rakkaudesta kisaamaan lähtenyt helsinkiläinen Veera, 21, joutui jättämään pelin kesken ensimmäisessä pudotuksessa.

Ensimmäistä pudotusta Veera odotteli ilman sen suurempia odotuksia suuntaan tai toiseen.

– En osannut odottaa mitään. Mielestäni siellä oli muita tyttöjä, jotka sopivat paremmin yhteen Erickin kanssa, mutta en osannut ajatella, olisinko itse jatkossa vai en, hän kuvailee tuntojaan ennen pudotusta.

Lopulta lähtö ei tullut naiselle suurena yllätyksenä. 

– Erick sanoi pudotuksessa, että minusta tulee jonkinlaista negatiivista energiaa. Se oli varmasti ihan totta, sillä olin niin jännittynyt, enkä pystynyt olemaan tilanteessa rentona, Veera pohtii.

Putoaminen tuntui Veerasta suorastaan tervetulleelta, sillä esillä oleminen ja kameroiden läsnäolo tuntuivat hänestä vieraalta. Hän ei koe menettäneensä suurta rakkautta.

– Minulla oli pudotuksen jälkeen helpottunut olo, se oli hauska kokemus, mutta tuntui ihan kivalta, ettei tarvinnut sen enempää olla kameran edessä. Ei minulle tullut mitään sellaista oloa, että elämäni mies olisi mennyt siinä, hän jatkaa.

Eniten häntä mietityttää ohjelmaan mukaan lähteminen.

– Olen tosi spontaani ja olin ohjelmasta innoissani, mutta tajusin jälkikäteen, että esillä oleminen ei ole millään tavalla minun juttuni, hän jatkaa.

Veera on aiemmin myös kertonut taipailleensa toista miestä silloin, kun tuli valituksi ohjelmaan. Heila sai jäädä sivuun, kun nainen lähti kokeilemaan onneaan Erickin kanssa.

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme