Mainos
Mainos
Kansi

Amerikanhurmuri sytytti Veeran – poikaystäväehdokas jäi deittiohjelman tieltä

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa Erickin huomista kilpaillut Veera oli valmis hylkäämään potentiaalisen poikaystäväkandidaatin ohjelman vuoksi.

Amerikan unelmavävy -sarjassa kolme amerikansuomalaista poikamiestä saapuu Suomeen etsimään rakkautta. 

Helsinkiläinen Veera, 21, kaipasi uusia tuulia elämäänsä ja haki mukaanohjelmaan kilpailemaan kalifornialaisen Erickin sydämestä. Kun ilmoitus ohjelmaan pääsystä saavutti Veeran, oli nainen kuitenkin ehtinyt jo alkaa tapailla erästä potentiaalista poikaystäväehdokasta.

– Minulle iski paniikki ja ajattelin, että perun koko homman. Sitten ajattelin, että kyllä minun pitää mennä! Menetän tällaisen hienon kokemuksen, jos en mene. Sitten soitinkin ohjelman tekijöille, että tulen sittenkin, Veera kertoo.

Samaan aikaan orastava suhde päättyi ja kuvaukset alkoivat Veeran elämäntilanteen kannalta hyvään saumaan.

–Ensikohtaaminen Erickin kanssa jännitti! Minulla ei ollut mitään odotuksia etukäteen, mutta kyllä minua jännitti, Veera muistelee.

Tapaaminen meni lopulta Veeran mukaan ihan mukavasti, vaikka jälkeenpäin tuntuikin, ettei lyhyestä kohtaamisesta jäänyt oikein mitään käteen.

– Erick vaikutti siltä, että olisimme voineet tulla tosi hyvin toimeen, mutta minua jännittää niin paljon tuollaiset tilanteet, etten pystynyt olemaan oma itseni. Jos olisimme tavanneet tosielämässä, olisi meillä varmaan sujunut ihan hyvin, Veera miettii.

– Koko juttu tuntui jotenkin epätodelliselta. Olin vähän pettynyt, hän jatkaa.

Erick itsessään teki tyttöystäväkandidaattiin kuitenkin vaikutuksen.

– Erick oli tosi puhelias ja hauska! Olin siitä tosi yllättynyt, sillä olin ajatellut, että hän olisi ollut paljon rauhallisempi.

– Ja olihan hän komea, mutta ei minulle ehtinyt tulla mitään aaaaah-tunnetta. En yleensäkään tunne sellaista heti kättelyssä, hän pohtii.

AMerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme