Mainos
Mainos
Kansi

Amerikkalainen Jesse sekosi suomalaisnaisista: Pääni on pyörällä

Suomalaista tyttöystävää etsivä Jesse on pää pyörällä suomalaisnaisten luonnollisesta kauneudesta.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista miestä palaa juurilleen Suomen kesään etsimään itselleen suomalaista tyttöystävää. Ohjelma starttaa keskiviikkona 17.2. klo 21.00 AVAlla.

Yksi rakkautta tavoittelevista Amerikan-miehistä on vaalea ja hurmaava Jesse.

– Olen aina nauttinut suomalaisten naisten seurasta, he viehättävät minua. En ole koskaan aiemmin saanut mahdollisuutta seurustella heidän kanssaan vakavasti, mutta se on aina kiehtonut minua ja haluan kokea sen.

Suomalaisen kulttuurin ja tavat hyvin tunteva Jesse tietää, että suomalaisnaiset ovat hyvin itsenäisiä. Mutta myös suomalainen kauneus on pistänyt miehen silmään.

– Suomalaiset naiset ovat luonnollisemman näköisiä kuin jenkkinaiset. Jenkit käyvät paljon kauneusleikkauksissa, käyttävät paljon meikkiä ja viettävät hurjan paljon aikaa auringossa. Suomalaisten naisten iho on todella erilainen. Arvostan suomalaisissa naisissa paljon sitä, että ne ovat niin luonnonkauniita.

Millaista naista komistus sitten etsii rinnalleen?

– Haluan naisen joka on spontaani ja joka tekee jokaisesta päivästä erilaisen.. Hänen kanssaan elämä olisi täynnä yllätyksiä, eivätkä päivät olisi tylsiä. Haluan myös, että hän olisi paras ystäväni. Uskon, että haluan mennä naimisiin sellaisen ihmisen kanssa, joka on paras ystäväni ja joka tuntee minut läpikotaisin.

– Hymyilen paljon ja haluan, että rinnallani on nainen, joka on iloinen. Haluan naisen, jolla on kupliva persoonallisuus ja joka hymyilee paljon.

Myös tiettyjä ulkonäkömieltymyksiä löytyy:

– Pidän naisista, jotka ovat pienikokoisia ja pitävät huolta itsestään ja ulkonäöstään. Pääni on aivan pyörällä suomalaisnaisista. Heillä on aivan uskomattoman seksikäs kävelytyylikin!  

Tutustu Jesseen! 

Amerikan unelmävävy keskiviikkoisin AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme