Mainos
Mainos
Kansi

Amerikkalaiset poikamiehet etsivät elämänsä rakkautta

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista poikamiestä saapuu Suomeen etsimään rakkautta. 

Tom, Erick ja Jesse ovat amerikansuomalaisia poikamiehiä vailla tosi rakkautta. Uudessa ohjelmassa he saapuvat Suomeen etsimään itselleen tyttöystävää. Sarjan juontaa Anne Kukkohovi.

Tutustu miehiin!

Tom

Tom on luotettava ja huolehtiva hassuttelija, joka ottaa aina toiset huomioon. Tomin unelmana olisi olla menestynyt kirjailija. Unelmaan voisi kuulua myös perhe; 3-4 lasta, pari koiraa ja talo kauniissa ja rauhallisessa paikassa.

Tom pitää itseään siinä mielessä pinnallisena, että ulkonäöllä on merkitystä uusiin ihmisiin tutustuessa. Tom etsii fiksua, hauskaa, itsenäistä ja persoonallista naista, jonka kanssa voi keskustella mistä vaan, ja joka pystyy myös haastamaan hänet älyllisesti.

Tom on syntynyt ja kasvanut Wisconsinissa, jossa hänen vanhempansa asuvat edelleen. Tomilla on yksi pikkuveli, joka tällä hetkellä opiskelee Iowassa. Tomin isän vanhemmat ovat suomalaisia. Tom ei puhu lainkaan suomea.

Erick

Erick on intohimoisesti elämään suhtautuva, avoin, oikeudenmukainen ja rehellinen mies. Hän rakastaa uusien asioiden oppimista ja hyviä keskusteluita ystäviensä kesken.

Erick on luontoihminen, joka tykkää lenkkeillä öisillä Hollywood Hillseillä yön viileämmässä ilmassa. Hän käy salilla, meditoi ja on aiemmin myös joogannut. 
Hän rakastaa kirjottamista, ja kirjoittaa sekä elokuvakäsikirjoituksia että artikkeleja. 

Erickin mielestä kiinnostava nainen on rehellinen, itsestään huolta pitävä, sosiaalinen, itsenäinen ja vahva nainen, jolla on elämässään asioita, joita kohti ponnistella. Erick pitää skandinaavisista, sporttisista naisista.

Erickin molemmat vanhemmat ovat syntyneet Suomessa. Hän on syntynyt New Yorkissa ja elänyt lapsuutensa ja nuoruutensa Torontossa, Kanadassa. Lapsuuden kesät Erick vietti Suomessa suvun mökillä Joensuun seudulla.

Erickin suomenkielentaito on melko hyvä. 

Jesse

Jesse on aktiivinen ja urheilullinen mies, joka tykkää pelata jääkiekkoa, koripalloa ja jalkapalloa. Hän myös surffaa ja pitää muutenkin rantaelämästä, baareineen ja ravintoloineen.

Jessen unelmanainen saa olla tumma tai vaalea, eikä iällä tai ihonvärillä ole niin merkitystä. Kauniilla hymyllä ja luonnollisuudella pääsee jo pitkälle, loput tulevat rennosta ja spontaanista elämänasenteesta. Jessen ihannekumppani olisi hänen tavoin kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista ja aktiivisesta elämäntyylistä, hauskanpitoa ja hetkeen heittäytymistä unohtamatta.  

Jessen molemmat vanhemmat ovat suomalaisia. Jesse on kasvanut USA:ssa, mutta syntynyt Suomessa, ja kokee saaneensa suomalaisen kasvatuksen. 

Ohjelma kuvataan Suomessa ja Amerikassa

Ohjelman alussa jokainen mies valitsee ystäviensä ja sukulaistensa avustuksella seitsemän tyttöystäväkandidaattia, jotka he pääsevät tapaamaan Suomen suvessa. Yhteisen kesän ja useiden romanttisten treffien jälkeen miehet saavat valita naisista kaksi, jotka matkustavat Yhdysvaltoihin tutustumaan heidän elämäänsä ja kotiseutuunsa. Matka huipentuu finaaliin, jossa "se oikea" valitaan.

10- osaisen sarjan ensimmäinen ja kaksi viimeistä jakso kuvataan USA:ssa. Muut 7 jaksoa kuvataan Suomessa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme