Mainos
Mainos
Kansi

Anne Kukkohovi analysoi deittiohjelman miehet – hän on kuumin

Anne Kukkohovi tutustui Amerikan unelmavävy -ohjelman kuvauksissa Suomesta rakkautta etsiviin amerikansuomalaisiin poikamiehiin ja huomasi kaikkien näiden miesten olevan aivan erilaisia.

Iki-ihana Anne Kukkohovi juontaa keväällä 2016 alkavaa Amerikan unelmavävy -ohjelmaa. Naisen mielestä miehet ovat kaikki todella ihastuttavia, hurmaavia ja komeita.

Jesse

30-vuotiaan Jessen molemmat vanhemmat ovat suomalaisia ja Jesse kokee saneensa suomalaisen kasvatuksen. Elkeiltään mies on kuitenkin hyvin amerikkalainen. Kukkohovi hehkuttaa miehen ulkoisia ominaisuuksia.

– Kaikki miehet ovat komeita, mutta Jesse on erityisen puoleensavetävä fyysisesti. Hän on puhelias ja sanoisin, että hänellä on pilkettä silmäkulmassa hyvin paljon.

– Jesse on kuitenkin todella herkkä loppupeleissä ja hänellä on hyvät arvot, Anne kuvailee.

Tom

27-vuotias Tom on Annen mielestä kaikkein suomalaisin, vaikka hän onkin poikamiehistä ainut joka ei puhu lainkaan suomea. Tämän lisäksi Kukkohovilla on Tomista paljon hyvää sanottavaa.

– Tom ottaa naiset tosissaan ja on erittäin huomaavainen ja kiltti. Lisäksi hän on todella lämmin ja hyväsydäminen.

Erick

30-vuotiaan Erickin molemmat vanhemmat ovat syntyneet Suomessa, ja tämän vuoksi mies onkin viettänyt täällä erityisesti lapsuuden kesänsä. Annen mielestä Erick on tuumiskelevaa ja mietiskelevää sorttia.

– Erick arvostaa empatiaa, älykkyyttä ja intellektuaalista yhteyttä. Hän on erittäin filosofinen, Anne pohtii.

Amerikan unelmavävy alkaa 17.2. klo 21.00 AVAlla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme