Mainos
Mainos
Kansi

Anne Kukkohovi avoimena parisuhteestaan: Raavin vaikka kiviseinää rystysillä

Amerikan unelmavävy -ohjelmaa juontava Anne Kukkohovi innostui puhumaan rakkaudesta ja puolisostaan Jonista.

Keväällä 2016 alkavassa Amerikan unelmavävy -ohjelmassa seurataan kolmen amerikansuomalaisen miehen matkaa kohti rakkautta. Ohjelman juontaja Anne Kukkohovi avautui kuvausten aikana pitkästä avioliitostaan ja rakkauden merkityksestä.

– Minulla on takana niin pitkä avioliitto, että sanoisin rakkauden olevan lopulta toisen ihmisen totaalista hyväksyntää, Kukkohovi pohti.

– On tärkeää, että suhteessa on jollakin tavalla olemassa sellainen sielunkumppanuus. Sen ei tarvitse näkyä siinä, että teette kaiken yhdessä, vaan se täytyy tuntea sydämessään. Se ei ole mikään verbalisoitava asia, vaan sinä tunnet sen kemian.

Kukkohovi kertoo, että hyväksyy puolisonsa Jonin juuri sellaisena kun hän on.

– Joka päivä muistan, että olen luvannut hyväksyä Jonin semmoisena kun hän on. Raavin sitten vaikka kiviseinää rystysillä, Anne naureskelee.

– Kukaan ei ole täydellinen.

Naisen mielestä toisen vuoksi on oltava valmis tekemään mitä tahansa.

– Jos minä ajattelen Jonia, niin vaikka meillä olisi vähän rahaa ja hän haluaisi tehdä jotain, niin olen aina sen kannalla. Jos se asia tekee hänet onnelliseksi, niin se tekee samalla myös minut paremmaksi.

Amerikan unelmavävy alkaa keväällä 2016!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme