Mainos
Mainos
Kansi

Anne Kukkohovi paljastaa: Suunnitelmissa muutto ulkomaille

Keväällä alkavaa Amerikan unelmavävy -ohjelmaa juontava Anne Kukkohovi vaikuttui amerikkalaismiesten karismasta.

Anne Kukkohovi aavisteli jo jonkin aikaa, millaisia pareja keväällä 2016 MTV:llä nähtävässä  Amerikan unelmavävy -ohjelmassa syntyy.

– Ei minulle pahemmin tullut yllätyksiä. Näistä pareistahan on jäänyt oikeita rakkaussuhteita, Kukkohvi kertoo.

Hän yllättyi siitä, miten karismaattisia amerikkalaismiehet olivat.

– He uskaltavat suoraan kertoa tunteistaan. Tietysti ohjelmassa näkyy myös paljon mustasukkaisuutta ja miehet hoitivatkin jälkipyykin todella hyvin, Kukkohovi kiittelee.

Ohjelman kuvaukset ovat nyt purkissa ja tällä hetkellä Anne Kukkohovi työskenteleekin täysipäiväisesti kosmetiikkafirmansa parissa.

Kova työ on tuottanut tulosta, sillä tuotteita on viety ja ollaan viemässä eri puolille maailmaa.

–  Olen myös tavannut Jenkeissä agentteja. Voi olla, että jo vuoden päästä asumme osan vuodesta ulkomailla, Kukkohovi paljastaa.

Yhdysvaltoihin mahdollisesti suuntaava Anne Kukkohovi saisi silloin myös perheensä mukaan ulkomaille, sillä hänen Miska-pojallaan on jäljellä vielä yksi vuosi yläastetta, jonka jälkeen koulunkäynti ulkomailla olisi helpompaa.

– Tämä on vähän sellainen murrosvaihe. Brändin vieminen Yhdysvaltoihin vaatisi osaksi myös siellä asumista ja olisihan kansainvälistyminen unelmieni täyttymys. Tämä työ on minun intohimoni, Kukkohovi muistuttaa.

Amerikan unelmavävy alkaa keväällä 2016! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme