Mainos
Mainos
Kansi

Anne Kukkohovi rehellisenä arjestaan: Välillä sitä väsyy

Amerikan unelmavävy  -ohjelmaa AVAn keväässä luotsaava Anne Kukkohovi myöntää välillä kaipaavansa tsemppausta. Silloin täytyy ottaa aikaa itselleen.

Keksiviikkona 17.2. starttaavaa Amerikan unelmavävy -deittirealitya juontava Anne Kukkohovi on nähty televisiossa ohjaamassa nuoria mallikokelaita ja tukemassa väsyneitä suomalaisnaisia heidän muuttumisleikeissään.

Helmikuusta alkaen Kukkohovi nähdään ruudussa amorina, kun hän emännöi Suomessa kolmea rakkautta etsivää amerikansuomalaista nuorta miestä.

– Jos juttelen miesten kanssa, niin kyllä heidän silmistään ja katseistaan huomaa, että ihastumista on ilmassa, Kukkohovi paljastaa.

– Naisten ja miesten välillä näkee paljon lämpimiä katseita ja kemiaa, hän kuvailee.

Televisiotöiden lisäksi suosikkijuontaja työllistää itseään myös mainosalan yrittäjänä.

– Telkkarissa oleminen ei työllistä kuin hetkeksi. Se on aina projektiluontoista, nainen kuvailee.

"Aina ei jaksa"

Yrittäjänä oleminen vaatii kuitenkin veronsa, jopa Kukkohovin kaltainen työteliäs energiapommi vaatii välillä lepoa.

– Välilllä sitä väsyy. Itsekin kaipaan välillä tsemppausta. Olisi ihanaa, jos joku laittaisi untuvapeittoihin ja hoitaisi hetken kaikkia niitä asioita, joista itse on vastuussa, nainen haaveilee.

Yrittäjyydessä Kukkohovi saa tukea mieheltään, mutta myös mentoriltaan.

– Mies tukee minua yrittäjyydessä, ja hän on ollut samalla alalla vuosia. Hän on myös mukana yrityksessä, vaikkakin pienemmällä osuudella.

– Mentorille kerron kaiken. Hän auttaa ymmärtämään bisnesmaailmaa ja sen sääntöjä. Ei ole helppo nakki olla yrittäjä.

Välillä täytyykin ottaa aikaa itselleen.

– Olin lähes koko syksyn kotona ja pois julkisuudesta. Kaikkeen ei tarvitse suostua, aina ei jaksa. Mietin omia voimavarojani ja säästelen erityisesti iltoja itselleni, juontaja kertoo.

– Artistitkin pitävät tauon. Joskus pitää hengähtää, se pätee kaikkiin ihmisiin. Pidän projektiluontoisesta työstä, jossa tehdään kerralla kovaa ja täysiä, mutta se vaatii palautumisajan. Itse en ole aina ollut siinä kovinkaan hyvä. Lepäämisen aika tulee kyllä vielä.

Amerikan unelmavävy AVAlla 17.2. alkaen!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme