Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelman daami itkuisena kuvauksissa: En halunnut enää olla siellä

Amerikan unelmavävy -ohjelman Eveliina tunsi olonsa epämukavaksi kilpaillessaan Jessen sydämestä kolmen muun daamin kanssa. 

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunut Suomeen etsimään rakkautta. Kullakin miehellä on jäljellä vielä neljä tyttöystäväehdokasta.

Ohjelman viidennessä jaksossa Jessen tyttöystäväehdokas Eveliina alkaa kuitenkin tuntea olonsa hyvin epämukavaksi kamppaillessaan miehen sydämestä kolmen muun naisen kanssa.

– Hän ei kestä sitä, kun treffailen kolmea muutakin, Jesse toteaa tulevassa jaksossa.

– Minun ei pitäisi olla täällä. Halusin asioiden etenevän luonnollisella tavalla, Eveliina puolestaan nyyhkyttää.

MTV.fille Eveliina kertoo itsekin yllättyneensä siitä, kuinka reagoi paineen alla ohjelman kuvauksissa.

– Menin ihan sanattomaksi ja ajattelin, että ei tämä ollut minun paikkani ollenkaan. Harmittaa, että reagoin niin. Totta kai olisin toivonut, että olisin ollut oma itseni. Toisaalta, en voinut sille mitään siinä tilanteessa. Se vain tuli minusta. Minulla oli niin epämukava olo, Eveliina miettii.

Epämukavuuden tunteen Eveliinalle aiheutti erityisesti Jessen toiminta ja tämän lämmenneet välit Sadun kanssa.

– Jesse sai tietysti tehdä juuri niin kuin hänestä tuntui, mutta olin odottanut, että hän olisi ottanut muita paremmin huomioon. Toivoin, että hän ei olisi toisten edessä flirttaillut muille tytöille, tai näyttänyt niin selvästi, kenestä hän tykkää. Järkytyin, kun se kaikki tapahtuikin siinä ihan silmieni edessä, Eveliina miettii.

– Se oli sokki, vaikka totta kai tiesin, kun sinne lähdin, että siellä on muitakin tyttöjä saman miehen perässä. Mutta se tulikin aivan vasten kasvoja ja kaikki tapahtui silmien edessä niin avoimesti, se oli minulle yllätys, sillä olin ajatellut, että kaikki olisi tapahtunut hienovaraisemmin, hän jatkaa. 

"Olisi ollut kiva tutustua Jesseen paremmin"

Eveliinan mukaan Jesse toivoi, että Eveliina olisi aktiivisemmin hakeutunut Jessen seuraan ja hakenut tämän huomiota.

– En kokenut sitä omaksi tavaksi toimia, että olisin mennyt ja vaatinut, että nyt sinun täytyy olla minun kanssani. Siinä minun luonteeni soti vastaan, vaaleaverikkö kertoo.

– Ennemminkin minulle tuli tunne, että halusin antaa tilaa muille tytöille, jotka selvästi halusivat tutustua Jesseen kovasti ja olla hänen kanssaan. Heti ensimmäisten päivien aikana selvisi, että Jesse viihtyi Sadun kanssa, ja Satu myös haki hyvin vahvasti Jessen seuraa. He viettivät paljon aikaa kahdestaan, ja se näkyi meille muillekin, että heillä oli hyvin hellää, hän jatkaa.

Eveliina olikin omalta osaltaan jo ikään kuin luovuttanut koko homman.  

– Itkin, että eikö minun tilalleni olisi voitu ottaa vaikka joku aiemmin pudonnut tyttö, sillä en halunnut enää olla siellä. Luovutin ja ajattelin, että Jesse ottaa minuun sitten kontaktia, jos on kiinnostunut, mutta siinä kävikin niin, että hän alkoi vältellä minua. Hän vietti aikaa muiden kanssa, ja minä olin omissa oloissani, Eveliina kuvailee.

– En osannut toimia omana itsenäni toisinkaan. Se jäi harmittamaan, sillä olisi ollut kiva tutustua Jesseen paremmin, hän toteaa.

Olisiko Eveliina voinut ihastua Jesseen kunnolla?

– Esittelyvideon perusteella Jesse oli sellainen, että olisin voinut ihastua häneen, mutta kuvausten aikana tuli tunne, että onkohan tämä sittenkään minun juttuni. Jesse ei ollutkaan niin huomioonottavainen kuin olin ajatellut ja minulle tuli tunne, että ehkä tämä ihminen ei edusta niitä arvoja, joita minä etsin, Eveliina kertoo.

– Äiti sanoi minulle jo ennen kuvauksia, että tämä ei välttämättä ole ihan minun juttuni. Minä kuitenkin kovapäisesti pidin pintani ja menin. Ehkä äiti oli taas kerran oikeassa, nainen nauraa. 

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme