Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelman ennakkosuosikin sydän särkyi: Kyyneliltä ei voi säästyä

Amerikan unelmavävy Jessen romanttiset tunteet Tiiiaa kohtaan laimenivat. 

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista komistusta on saapunut juurilleen Suomeen etsimään rakkautta.

Ohjelman seitsemännessä jaksossa Jesse vie kolme suomalaiskaunotartaan treffeille Tallinnaan, jossa kaikki kolme naista pääsevät nauttimaan kahdenkeskisestä ajasta unelmavävyn kanssa. Tallinnassa Jessen tunteet  kokevat myrskyn, ja mies huomaa, että hänen tunteensa Tiia kohtaan saavat uuden suunnan.  

– Minusta tuntuu, että ajattelin alusta asti Tiian olevan varmasti finaalissa, mutta Tallinnassa tapahtui jotain ja alkoi tuntua, että se valinta ei olisi enää oikea.  Minulla ei ollut enää samoja tunteita häntä kohtaan.

– Kaverinikin sanoivat silloin aivan alussa, että Tiia tulee voittamaan. Luulin itsekin alussa, että hän olisi ”se oikea”. Tunteet eivät vain enää olleet samoja, hän ei ehkä ollutkaan ehkä sellainen, mitä olin kuvitellut.

Myös Tiia huomasi Tallinnassa, ettei kaikki ollut kunnossa hänen ja Jessen välillä.

– Tallinnassa minulle kävi hyvin selväksi, mikä tilanne oli ja minun sydämeni särkyi siinä, kun huomasin, etten ollut niin erityinen Jesselle. Tajusin, etten ollut Jesselle se ainoa vaihtoehto, vaaleaverikkö kuvailee.

– Mukana oli kolme tyttöä, joilla kaikilla alkoi olla tunteita Jesseä kohtaan. Eihän sellaisessa tilanteessa voi säästyä kyyneliltä! Tallinnan reissu oli minulle ratkaiseva, ja sanoin Jesselle, että jos hänestä tuntuu, että minä en ole se oikea, niin hänen kannattaa tiputtaa minut tässä vaiheessa, hän jatkaa. 

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme