Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelman Jesse pudottamastaan naisesta: Hän oli ihan sokissa

Amerikan unelmavävy Jesse teki viimeisen valintansa deittiohjelmassa itsevarmana. Mies tiesi tarvitsevansa itsenäisen naisen, joka haastaisi häntä sopivalla tavalla.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista miestä etsii itselleen suomalaista tyttöystävää. Ohjelman viimeisessä jaksossa elettiin jännittäviä hetkiä, kun miesten oli valittava kahden finaaliin asti selvinneen tytön väliltä.

Jesse oli kutsunut luokseen Floridaan Sadun ja Idan. Alusta asti vahvaa vetoa Satua kohtaan tuntenut mies valitsi kuitenkin lopussa Idan, joka kiri voittoon ikään kuin salaa, ohi ennakkosuosikkien.

– Sanoin jo heti alussa, että tarvitsen naisen, joka haastaa minua. Haluan naisen, jota voin kunnioittaa.

– Satu oli valmis muuttamaan tänne ja hän on melko naiivi sen suhteen, kuinka hankalaa tänne olisi oikeasti sopeutua. Hänen koko elämänsä olisi pyörinyt täällä vain minun ympärilläni, ja niin se ei olisi toiminut. Naisellani pitää olla jotain muutakin kuin vain minä. Hänen elämässään pitäisi olla muutakin sisältöä.

Naisten saavuttua Yhdysvaltoihin, huomasi Jesse viihtyvänsä yhä paremmin Idan seurassa.

– Huomasin treffeillämme, että olen hänen kanssaan todella onnellinen. Siinä vaiheessa tiesin, mitä tulisin tekemään. Halusin toki avoimesti suhtautua molempiin, mutta tunteeni Iidaa kohtaa olivat vaan niin erilaisia.

Miehen mukaan hyvästien sanomien Sadulle ei kuitenkaan ollut helppoa, olihan kaksikon välillä ollut kipinää heti alusta alkaen.

– Satu taisi luulla, että valitsisin hänet. Hän ei ikinä huomannut eroa minun ja hänen ja minun ja Idan välillä.

Jesse kertoo vihjanneensa Idalle jo ennen viimeistä pudotusta valitsevansa tämän.

– Tiesin valitsevani Iidan ja minusta oli kiva antaa Iidalle vahvistus jo ennen valintaa. Hän oli aina huolissaan siitä, että minulla olisi suurempi yhteys muiden kanssa.

– Oli ihana viimeinkin kertoa kameran edessä, mitä tunsin häntä kohtaa. Samalla Satukin sai tietää, mitä tunnen Idaa kohtaan. Ida oli sanoistani tietysti hyvin iloinen, mutta Satu oli ihan sokissa. Hän näytti siltä, että hän haluaisi sanoa jotain, mutta ei saanut sitä sanotuksi. Halasin häntä ja hän oli todella jäykkä. Minä, Iida ja Anne joimme samppanjaa ja se oli vähän outoa, kun näin Sadun vielä taustalla. Ihan kuin hän olisi itkenytkin.

Jessen mukaan viimeinen valinta oli kuitenkin hänelle helppo.

– Olin varma päätöksestäni. Olin iloinen, että tiesin, mitä haluan tehdä. Olin itsevarma enkä stressannut yhtään. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme