Mainos
Mainos
Kansi

Rakkausohjelman kaunotar paljastaa: Yhteys syntyikin toiseen unelmavävyyn

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunut sukujuurilleen Suomeen etsimään rakkautta. Kaikkien kohdalla kemiat eivät kolahtaneet toivotulla tavalla.

Ohjelman kuudennessa jaksossa miehet joutuivat lähettämään jälleen osan tyttöystäväehdokkaistaan kotiin. Tomin daameista kotiin passitettiin Anni, joka ei kuitenkaan ollut lähdöstä moksiskaan.

– Mitä enemmän olen tutustunut Tomiin, sitä selvemmin on käynyt ilmi, ettemme ole samalla tavalla luovia. Olen itse räiskyvämpi ja Tom on vetäytyvämpi. Hänestä saa  repiä juttua irti ja minulle on pikkuhiljaa valjennut, että hän ei ole minun tyyppinen ihminen ollenkaan, Anni avautuu.

– Missään vaiheessa ei tullut tunnetta, että olisin kokenut vetovoimaa Tomia kohtaan, tai halunnut viedä sen ystävyyttä pidemmälle. Meillä ei valitettavasti ollut mitään kipinää, vaikka kuinka olisin toivonut, että sitä tulee, hän jatkaa.

Tomia enemmän nainen onkin nauttinut ohjelman muihin osallistujiin tutustumisesta.

– Itse asiassa olen tullut täällä paremmin juttuun muiden miesten kanssa, ja onkin ollut tosi hauskaa tutustua heihin. Huomasin, että minua kiinnostavat enemmän muut ihmiset täällä ja ajattelin, että Tom voisi mennä pois häiritsemästä, kun yritän tutustua uusiin kavereihin, vaaleaverikkö nauraa.

Erityisen läheiseksi Anni koki lopulta Erickin ja harmitteli, ettei ollut alun perin hakenut ohjelmaan Erickin daamiksi.

– Huomasin, että meillä oli sieluntason henkisiä yhteneväisyyksiä ja olemme tulleet tosi hyvin juttuun. Erickillä on paljon ideoita ja hänen kanssaan olen ollut innoissani. Tykkään siitä, että hänellä on paljon omia juttuja ja ajatuksia.

"Tom on ottanut kaiken ilon irti "

Anni epäilee, että Tom ei välttämättä ollut kuvauksissa täysin oma itsensä, vaan muut unelmavävyt vaikuttivat hänen käytökseensä naisten kanssa.

– Luulen, että pojat motivoivat toinen toisiaan ottamaan hyödyn irti tästä kokemuksesta, Anni nauraa.

 – Tom tietää, että täällä on kolme tyttöä, jotka kaikki ovat häneen lääpällään. Tuntuu, että hän on ottanut kaiken ilon irti ja pitänyt hauskaa kaikkien kanssa, nainen miettii.

Anni kertookin yllättyneensä tähän piirteeseen Tomissa.

– Petyin siihen, että Tomista tuli player-puoli esiin. Vaikka en itse ollutkaan hänestä kiinnostunut, ajattelin, että hän olisi ollut sellainen ihminen, joka ei olisi lähtenyt tuollaiseen mukaan.

Viehkeä Anni kertookin olleensa harmissaan muiden, Tomiin aidosti ihastuneiden naisten puolesta.

– En kokenut, että Tom olisi pelannut minua, sillä minun ja Tomin välillä ei ikinä tapahtunut mitään. Tunne perustui enemmän siihen, mitä muut tytöt kertoilivat. Itse ajattelin, että kyseessä ei ole kilpailu, vaan jos joillakin synkkaa, niin synkkaa. 

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme