Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelman kaunotar kyynelissä – sulho yliyöntreffeillä toisen kanssa

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa Tomin sydäntä tavoitteleva Heidi-Maria sai kokea kolauksen, kun Tom valitsi intiimeille treffeille Noran.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista komistusta on saapunut juurilleen Suomeen etsimään itselleen tyttöystävää. Ohjelman seitsemännessä jaksossa Tom vei kolme jäljellä olevaa daamiaan Ahvenanamaalle.

Ahvenanmaalla kaikki kolme tyttöä pääsivät kahdenkeskisille treffeille unelmavävyn kanssa. Viimeinen ilta huipentui juontaja Anne Kukkohovin videoviestiin, jossa juontaja ilmoitti Tomin pääsevän vielä yksille, koko yön kestäville treffeille. Anne kehotti Tomia valitsemaan treffeille mukaan naisen, jonka kanssa ei ole ehtinyt vielä tutustua kunnolla.

Tomin huomiosta ja erityisasemasta nauttinut Heidi-Maria saikin kokea pahan kolauksen, kun Tom päätti valita kahdenkeskisille, intiimeille treffeille Noran.

– Haluan sanoa Tomille, että nyt pistit pahan, Heidi-Maria itkeskeli jaksossa.

"Koko Ahvenanmaan-reissu oli itselleni yhtä helvettiä"

MTV.fi:lle Heidi-Maria kertoo Tomin ja Noran treffien olleen hänelle kova koettelemus.

– Se oli ihan perseestä. Ihan kauheatahan se oli. Koko Ahvenanmaan-reissu oli itselleni yhtä helvettiä, nainen surkuttelee.

– Anne sanoi videolla, että Tomin pitäisi valita tyttö, jonka kanssa hän ei ollut vielä viettänyt kovin paljon aikaa. Tiesin heti, että hän ei valitsisi minua ja mietin, että mitenhän tästä selvitään.

Heidi-Marian mukaan Noran valinta kahdenkeskisille treffeille oli hänen kannaltaan pahin mahdollinen valinta.

– Olin aistinut, että Noralla ja Tomilla oli enemmän yhteistä keskenään kuin Mikaelalla ja Tomilla. He olivat hyvin samanlaisia luonteeltaan, heillä oli samanlaisia ajatuksia ja keskenään samanlaista taustaa. He tulivat hyvin toimeen keskenään ja se kyllä välittyi minulle asti.

– Toisaalta tilannetta pahensi myös se, että emme Noran kanssa tulleet keskenämme toimeen.

Heidi-Marian kokikin raskaana sen, että Tomin huomiosta kamppaili hänen lisäkseen myös kaksi muuta naista. Hän yritti pitää etäisyyttä muihin naisiin ja keskittyä vain siihen, mitä tunsi hänen ja Tomin välillä olevan.

– Kaveeraaminen tyttöjen kesken loppui, kuin useammalla alkoi tunteet kasvaa Tomia kohtaan. Piti kuitenkin yrittää olla ajattelematta muita tyttöjä ja miettiä vain omaa suhdettani häneen, Heidi-Maria kertoo tuntemuksiaan.  

– Sekin auttoi, kun osa tytöistä mietti, ovatko he ylipäätään kiinnostuneita Tomista. Ajattelin, että no minä en ainakaan ole epävarma, hän toteaa.

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme