Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelman kaunotar murtui kyyneliin: Muut naiset kommentoivat ulkonäköäni

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa Jessen morsianehdokkaiden välit kiristyivät entisestään, ja ryhmän ulkopuolelle jäänyt Satu sai osakseen haukkuja ja arvostelua.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunut juurilleen Suomeen etsimään rakkautta.

Vaalea komistus Jesse ja tämän tyttöystäväehdokas Satu ovat viihtyneet alusta asti yhdessä, mikä on kismittänyt muita Jessen daameja. Tilanne Jessen leirissä kiristyi, kun muille tytöille selvisi Sadun ja Jessen viettäneen runsaasti kahdenkeskistä aikaa kuvausten ulkopuolella.

Pääkaupunkiseudulla asuneet tytöt olivat kuvausten alkuaikoina yöt kotonaan. Kauempaa tulleet tytöt puolestaan majoittuivat alusta saakka kuvauspaikalla. Tämä loi otolliset lähtökohdat Sadun ja Jessen välien lämpenemiselle.

– Meillä oli mahdollisuus viettää aikaa yhdessä, ja tietysti halusin käyttää sen mahdollisuuden ja viettää aikaa Jessen kanssa, Satu kertoo.

– Sitä varten minä sinne olin mennytkin, että pääsen tutustumaan Jesseen. En tietenkään halunnut tarkoituksella pahoittaa kenenkään mieltä, ja yhtä lailla minäkin jouduin hyväksymään sen, että myös muilla oli kahdenkeskistä aikaa Jessen kanssa, nainen jatkaa.

Sadun ja Jessen välille syntyi heti alusta alkaen erityinen suhde, ja kipinöitä oli ilmassa, kun kaksikko sai tutustua toisiinsa rauhassa kahden kesken.

– Se kahdenkeskinen aika oli tärkeää. Olin ihastunut Jesseen ja kipinöitä oli ainakin minun puoleltani, Satu tunnustaa.

"He kommentoivat ulkonäköäni"

Muut daamit luonnollisesti tykkäsivät huonoa ihastuneen parin kahden kesken vietetystä ajasta.

– Muut eivät tervehtineet, tai puhuneet minulle, ja Tiia kävi luonani huutamassa ja haukkumassa minua päin naamaa, Satu kuvailee.

Ohjelman viidennessä jaksossa nähdään, kuinka Satu istuu Jessen sylissä itkuisena ja kertoo muiden tyttöjen menneen kommenteissaan henkilökohtaisuuksiin.

– He kommentoivat ulkonäköäni, Satu nyyhkyttää jaksossa.  

MTV.fi:lle Satu kertoo ajan olleen hänelle henkisesti hyvin rankkaa.

– Olisi tehnyt mieli lähteä pois koko paikasta, nainen kertoo surkeana.

Mutta kuinka Jesse suhtautui naistensa keskinäisiin välien selvittelyihin?

– Jesse yritti lohduttaa ja sanoi, ettei minun kannattanut välittää muiden sanomisista. Mutta eipä hänkään sen enempää asiaa kommentoinut. En tiedä, oliko hän jutellut tapahtumista muiden tyttöjen kanssa, Satu kertoo.

– Olisin toivonut, että Jesse olisi puuttunut asiaan tehokkaammin, mutta ymmärrän kyllä, että hän samalla deittaili myös kyseisiä tyttöjä, hän jatkaa.  

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme