Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelman kaunottarella takana avioero: ”On tullut tehtyä virheitä”

Amerikan unelmavävyn sydäntä tavoittelevalla Eveliinalla on takana 5 vuotta kestänyt avioliitto.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunut juurilleen Suomeen etsimään rakkautta. Ohjelman neljännessä jaksossa paljastuu, että Jessen tyttöystäväehdokas Eveliina, 30, on ollut aiemmin naimisissa.

– Olen ollut naimisissa viiden vuoden ajan. Ehkä löysimme toisemme liian nuorina, Eveliina miettii ohjelmassa.

MTV.fi:lle Eveliinan kertoo olleensa naimisissa nuoruuden rakkautensa kanssa. Pari alkoi seurustella, kun Eveliina oli 18, naimisiin he menivät 23-vuotiaina. Viiden avioliittovuoden jälkeen pari kuitenkin päätti erota.  

– Avioliitto otti kokeilua kaikilla mahdollisilla alueilla, kun yritimme kasvaa yhdessä, muttemme onnistuneet, Eveliina kertoo.

– Ero tuli omia aikojaan ajan kanssa. Taustalla tietysti oli erilaisia kasvuvaiheita, ja elämässä on tullut tehtyä virheitä, nainen myöntää.

Mitä Eveliinan ex-mies tykkäsi entisen puolisonsa osallistumisesta deittiohjelmaan?

– Kerroin kyllä ex-miehelle, että olen menossa tällaiseen ohjelmaan, eikä se tullut hänelle yllätyksenä. Olemme ihan hyvissä väleissä, vaalea kaunotar kertoo.  

Katso video Jessen ja Eveliinan treffeiltä jutun alusta!

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme