Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelman kaunottaren ulkonäöstä haloo: ”Käytti meikkaamiseen kaksi tuntia”

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa Sadun laittautuminen ihmetytti muita naisia, joiden mielestä Sadun meikkailut olivat ristiriidassa sen kanssa, millaista naista amerikkalainen Jesse oli kertonut etsivänsä. 

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa vaalean vilkkusilmän Jessen leirissä on ollut draamaa ilmassa. Jesse ja tämän tyttöystäväehdokas Satu ovat viihtyneet alusta asti hyvin yhdessä, mikä on kismittänyt muita Jessen daameja. Tilanne Jessen leirissä kiristyi, kun muille tytöille selvisi Sadun ja Jessen viettäneen runsaasti kahdenkeskistä aikaa kuvausten ulkopuolella.

– Saimme ensimmäisen viikon jälkeen tietää, että Jesse ja Satu olivat viettäneet hyvin paljon aikaa yhdessä. Vaikka kyseessä ei ollut mitään henkilökohtausta Satua kohtaan, myönnän, että harmitus ikävä kyllä purkautui häneen, sillä hän oli meistä ainoa, joka oli saanut Jessen huomiota, Tiia, yksi Jessen daameista, toteaa.

Ohjelman viidennessä jaksossa nähdään, kuinka Satu istuu Jessen sylissä itkuisena ja kertoo muiden tyttöjen menneen kommenteissaan henkilökohtaisuuksiin.

– He kommentoivat ulkonäköäni, Satu nyyhkyttää jaksossa.  

"Hän ei ollut niiden arvojen mukainen, joita Jesse haki"

Ikävässä tilanteessa muiden naisten kurja olo kulminoitui lopulta henkilökohtaisiin loukkauksiin Satua kohtaan ja Sadun ulkonäkö aiheutti kysymysmerkkejä muissa naisissa.

– Jesse sanoi esittelyvideolla, että hän etsii luonnollista naista, joka ei paljoa meikkiä tarvitse. Jessen mukaan pelkkä kaunis hymy riittää, Jessen daami Eveliina muistelee.

– Satu oli siihen nähden hyvin päinvastainen ja laittautui mielellään. Satu on kaunis ja hyväsydäminen, enkä ihmettele, miksi Jesse häneen ihastui. Hänen laittautumisensa oli kuitenkin ristiriidassa sen kanssa, mitä Jesse videolla sanoi. Siitä nousi haloo, johon luonnollisesti liittyi se, että Jesse oli viettänyt Sadun kanssa niin paljon aikaa kaksin, hän kertoo.

Samoilla linjoilla oli ohjelmasta ensimmäisessä pudotuksessa kotiin lähtenyt Sinimarja:

– Satu käytti aamulla meikkaamiseen kaksi tuntia ja heräsi ennen muita, ettei kukaan vain näkisi häntä ilman meikkiä. Hän ei ollut mielestäni niiden arvojen mukainen, joita Jesse esittelyvideolla haki, nainen kommentoi.

Muille naisille tulikin hyvin pian selväksi, että Satu oli ohjelmassa mukana vain Jessen takia, ei ystävystymässä muihin naisiin.

– Hän sanoi moneen otteeseen, ettei hän ollut tullut tekemään kavereita, vaan hän oli tullut yksinomaan Jessen takia. Ja totta kai Satu oli käyttänyt hyväkseen tilaisuuden viettää kahdenkeskistä aikaa Jessen kanssa. Satu oli alusta asti hyvin selvällä fiiliksellä siitä, mitä hän kokemukselta halusi, Tiia toteaa. 

Katso videolta esimakua tulevasta jaksosta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme