Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelman kaunottaret julki: He kamppailevat Amerikan-hurmureiden sydämestä

Tututustu uuden deittiohjelman viehättäviin suomalaisnaisiin, jotka tavoittelevat paikkaa amerikansuomalaisten Jessen, Erickin ja Tomin kainalossa.

Amerikan unelmavävy -sarjassa kolme amerikansuomalaista hurmuria saapuu juurilleen Suomeen etsimään rakkautta. Tunteet leiskuvat Suomen kesässä, kun joukko toinen toistaan viehättävämpiä suomalaisdaameja kilpailee Jessen, Erickin ja Tomin sydämestä. Tutustu sarjan kaunottariin jo etukäteen! Tutustu kaikkien naisten profiileihin.

Mukana rakkauden taistelussa on muun muassa legendaarisen Lasse Pöystin lapsenlapsi Ida, johon Jesse ihastuu heti ensisilmäyksellä. 

– Uskomattomat siniset silmät. En ole ikinä ollut niin silmien perään, mutta noista silmistä on vaikea olla pitämättä, mies ihastelee.

– Varmistan sen, että hän on mukana seuraavalla kierroksella, hän jatkaa.

"Hän kuulosti ihan minun tyypiltäni"

Tomin sydämestä puolestaan kamppailee tumma kaunotar Mikaela

– Pysähdyin katsomaan Tomin videota, ja se vain iski: minulle tuli hyvä fiilis Tomista. Kävin netissä vielä lukemassa ja katsomassa lisää ja tuntui kuin hän olisi puhunut minusta. Asiat, joita hän mainitsi, ovat samoja, joita minä haluan elämältä. Hän kuulosti ihan minun tyypiltäni, Mikaela kertoo. 

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa hurmurit pääsevät ystäviensä avustuksella valitsemaan mieleisensä naiset lukuisten hakemusvideoiden perusteella. 

Kun valinnat on tehty, kilpailu herrasmiesten sydämestä voi alkaa!

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin 17.2. alkaen klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme