Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelman pari tapaili salaa kameroiden sammuttua: Tuli huono omatunto

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa toisiinsa ihastuneet Jesse ja Ida eivät malttaneet pitää näppejä erossa toisistaan, vaan päätyivät tapailemaan muilta salassa.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria vietti kesän Suomessa rakkautta etsien. Ohjelman yhdeksännessä jaksossa miehet kutsuivat kukin kaksi finaaliin selvinnyttä daamia luokseen Yhdysvaltoihin.

Jesseä tapaamaan saapuivat Ida ja Satu, jotka matkustivat Suomesta Floridaan yhdessä. Naiset eivät kuitenkaan saaneet tavata Jesseä vielä kahden ensimmäisen päivän aikana. Ida ja Jesse eivät kiellosta huolimatta malttaneet olla tapaamatta toisiaan salaa.

– Meistä molemmista tuntui, että hukkaamme vain aikaa olemalla omilla tahoillamme. Meillä oli sitten Jessen kanssa aika paljonkin kahdenkeskistä aikaa, Ida vihjaa.

Ihastuneen parin onnistuikin tavata toisiaan salassa Sadun ja ohjelman tuotantotiimin tietämättä.

– Sanoin Sadulle, että menen kiertelemään, eikä hän sitä millään tavalla ihmetellyt. Ihmettelimmekin vähän Jessen kanssa, miten Satu ei hoksannut mitään. Hän ei myöskään itse viestitellyt Jesselle ja ehdottanut näkemistä, Ida kertoo.

– Kyllä minulle tuli vähän huono omatunto tehdä vasten sääntöjä, mutta olisin katunut enemmän, jos emme olisi nähneet. Meillä oli kuitenkin niin vähän aikaa Jenkeissä, hän jatkaa.

Kahdenkeskisillä treffeillä Jesse muun muassa vei Idan vierailulle Universal Studioille.

– Siellä oli Harry Potter World! Olin siitä ihan, että vau, Ida muistelee.

Treffit toisen unelmavävyn kanssa

Tomin luokse Los Angelesiin matkustanut Nora joutui puolestaan keksimään itselle ohjelmaa Tomin ollessa kahdenkeskisillä treffeillä Heidi-Marian kanssa. Nainen päätyikin tapaamaan ohjelman kolmatta unelmavävyä Erickiä.

– Erickillä sattui olemaan vapaa-aikaa, sillä hänen tyttönsä olivat olleet siellä viikkoa aikaisemmin. Erick vei minut katsomaan Hollywood-kylttiä, se oli hauskaa. Meillä ei ollut autoa käytössä, enkä siis olisi muuten oikein päässyt kulkemaan ympäriinsä, Nora kertoo.

– Ihan kavereina tapasimme, nainen tähdentää.

Katso videolta tunnelmia Idan ja Jessen treffeiltä! 

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme