Mainos
Mainos
Kansi

Amerikan unelmavävyn suukotteleva hurmuri: Suomi, älä tuomitse minua!

Amerikan unelmavävy -ohjelman hurmurin, Jessen tyttöystäväehdokas Ida kieltäytyy suudelmasta vilkkusilmäisen hurmurin kanssa.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunut Suomeen etsimään rakkautta. Ohjelman neljännessä jaksossa sydäntensulattaja Jesse pääsee viettämään kahdenkeskistä aikaa tyttöystäväehdokkaidensa kanssa. Treffit Idan kanssa eivät kuitenkaan pääty Jessen toivomalla tavalla.

Miellyttävän keskustelutuokion päätteeksi unelmavävy nappaa kiinni suomalaisdaamista ja yrittää päästä suuteluetäisyyden päähän.

Ida kuitenkin vetäytyy otteesta, eikä antaudu Jessen vietäväksi.

– Voimmeko säästää suudelman myöhemmäksi? Ida kysyy.

– Kuinka paljon myöhemmäksi? Jesse tahtoo tietää.

Ida kertoo toivonsa parin voivan odottaa ensisuudelmaansa vielä hetkisen.

– En tahdo olla vain yksi hänen suudelmistaan. Jesse on nyt jaellut suudelmia aika kovaan tahtiin. Kun tunnen, että hän oikeasti haluaa suudella minua, niin se voi tapahtua sitten. Nyt kuitenkin tuntuisi vain, että olen ainoa, jota hän ei ole tästä nelikosta suudellut, Ida perustelee jaksossa.

Jesse puolestaan kertoi MTV.fi:lle, miksi tahtoi suudella kaikkia naisia.

– Ehkä pussailin liikaa, mies nauraa.

– Mutta tietenkin minun piti ottaa selvää, millaisia tunteita minulla on naisia kohtaan. Kun toista ihmistä suutelee, niin silloin yleensä huomaa, onko kemiaa olemassa. Se auttoi minua myös karsimaan tyttöjä.

Mies ei myönnä katuvansa lukuisia jakamiaan suudelmia, mutta myöntää, että sitä on ehkä vaikea katsella televisiosta.

– Deiteillä menin usein hetken mukana. Suomi, älä tuomitse minua: anna miehen suudella, jos hän haluaa suudella, vilkkusilmä naureskelee. 

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme