Mainos
Mainos
Kansi

Amerikan unelmavävy ihastui kuvauksissa – muut ehdokkaat raivostuivat

Draamaa on ilmassa, kun Amerikan unelmavävy -ohjelman Jessen tyttöystäväkandidaateista yksi ei sovi joukkoon.

Amerikan unelmavävy -sarjassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunut juurilleen Suomeen etsimään rakkautta. Amerikan-hurmureiden sydämestä kilpailee joukko upeita suomalaisdaameja.

Ohjelman neljännessä jaksossa nähdään, kuinka ensimmäiset konfliktin ainekset ovat valmiina Jessen naisten keskuudessa.

Satu on hiljaisempi kuin me muut tytöt. On vaikea olla hänen kanssaan, kun me muut puhumme hirveästi kaikesta ja Satu vain istuu ja kuuntelee, Ida kuvailee ohjelmassa.  

– Tilanne tuntuu suoraan sanottuna aika vaikealta. Olen jäänyt ulkopuolelle, Satu itse toteaa.

Tiia toivoo, että hiljainen Satu yrittäisi edes tulla toimeen muiden naisten kanssa.

–Minulla on tosi paha mieli siitä, jos hän kokee, että häntä jollain lailla syrjitään, mikä ei ole totta. En ole sellainen ihminen, että syrjisin ketään.

Todellisuudessa Sadun ulkopuolisuuden tunteisiin vaikuttivat hänen ja Jessen lämmenneet välit. Kaksikon välillä säkenöi, ja se oli kaikille selvää alusta asti.

– Heti ensimmäisen viikon aikana selvisi, että Jesse viihtyi Sadun kanssa, ja Satu myös hakeutui vahvasti Jessen seuraan. He viettivät paljon aikaa kahdestaan, ja meille muillekin tuli hyvin selväksi, että heillä oli hyvin hellää, Eveliina kuvailee.

– Jessellä ja Sadulla oli selvä fyysinen viehätys toisiaan kohtaan. Satu on tosi nätti ja pikkuinen tyttö, ja varmasti hyvinkin Jessen makuun fyysisesti, Tiia puolestaan miettii.

"Toiminta oli ollut hyvin häikäilemätöntä"

Tilanne kärjistyi, kun muille tytöille selvisi Sadun ja Jessen viettäneen runsaasti kahdenkeskistä aikaa kuvausten ulkopuolella.

Pääkaupunkiseudulla asuneet tytöt olivat kuvausten alkuaikoina yöt kotonaan. Kauempaa tulleet tytöt majoittuivat alusta saakka kuvauspaikalla. Tämä loi otolliset lähtökohdat Sadun ja Jessen välien lämpenemiseen.

– Se oli epäreilua niitä tyttöjä kohtaan, jotka eivät edes olleet paikalla eivätkä päässeet kunnolla näkemään Jesseä, ohjelman kolmannessa jaksossa kotiin lähetetty Sinimarja kertoo.

– Jos Jesse olisi halunnut pelata reilusti, olisi hän antanut aikaa kaikille tytöille. Silloin myös Jesse olisi oppinut tuntemaan muita tyttöjä paremmin. Nyt vaikutti siltä, että Jesseä ei edes kiinnostanut tutustua muihin, hän jatkaa.

Myös Tiia myöntää harmistuneensa uutiset kuultuaan.

– Kyllähän se aiheutti suuren kysymysmerkin ja kiukunpuuskankin. Ei minullakaan olisi ollut mitään sitä vastaan, että olisin sen ensimmäisen viikon asunut siellä. Se asetti meidän epäsuhtaiseen asemaan siinä niin sanotussa kilpailussa.

– Tuntui, että oliko koko hommassa mitään järkeä, jos ensimmäisellä viikolla on jo ehtinyt muodostua pari.

Muille tyttöystäväehdokkaille jäi tilanteesta todella huono maku suuhun.

– Kuulimme, että Satu ja Jesse olivat kaulailleet ja suukotelleet kaikkien edessä. Sadun ja Jessen toiminta oli ollut hyvin häikäilemätöntä, eikä siinä oltu muiden tunteita otettu lainkaan huomioon, Tiia kuvailee.

– Sain muiden poikien puheista sen käsityksen, että he hoitivat asiat todella tyylikkääksi ja jakoivat aikaansa kaikille. Jesse puolestaan hoiti sen homman todella huonosti, ei millään tavalla reilusti, Sinimarja puolestaan harmittelee.

Muut tytöt luonnollisesti pahastuivat Jessen ja Sadun lämmenneistä väleistä.

– Aluksi meitä majoittui Vuosannassa vain kolme tyttöä, ja me tietysti huomasimme, mitä oli tekeillä. Mutta kun muut tytöt saivat tietää, muutama heistä oli kyllä tosi pahana. He luonnollisesti halusivat samanlaista kohtelua, Sinimarja kertoo.

Tyttöjen käytös Satua kohtaan muuttui.

– Se oli selkään puukottamista. Kun Satu ei ollut paikalla, puhuttiin hänestä selän takana, Sinimarja kuvailee. 

Amerikan unelmavävy keskiviikoisin klo 21 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme