Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelmassa intiimit treffit ilman kameroita – mitä todella tapahtui?

Amerikan unelmavävy Tom sekä tyttöystäväehdokas Nora paljastavat, mitä kaksikon intiimeillä treffeillä tapahtui. 

Amerikan unelmavävy -ohjelman seitsemännessä jaksossa nähtiin, kuinka Tom sai valita yliyöntreffeille yhden tytöistä. Juontaja Anne Kukkohovin ohje oli, että treffeille kannattaisi valita daami, jonka kanssa ei ollut ehtinyt vielä viettää kahdenkeskistä aikaa. Tom päätti käyttää tilaisuuden hyväksi ja valitsi yöllisille treffeille Noran, mikä luonnollisesti pahoitti Heidi-Marian, Tomin ennakkosuosikin, mielen.

– Tiesin, että vaikein päätös, eli lopullinen päätös Heidi-Marian ja Noran välillä oli vielä tulossa. Minulla oli erityinen suhde Heidi-Marian kanssa, ja ajattelin, että kahdenkeskinen aika Noran kanssa voisi auttaa minua päätöksen tekemisessä, Tom kertoo.

"Välillämme oli kipinöitä"

Myös Nora ajatteli Tomin halunneen testata heidän välistä suhdettaan.

– Meidän oli tosi helppo olla yhdessä, mutta ajattelin, että Tom halusi vielä punnita meidän välistä kemiaamme. Välillämme oli kipinöitä, mutta ehkä Tom halusi ottaa selvää, oliko kyse enemmän kaverillisesta kuin syvemmästä kemiasta. Varmasti hänen päässään pyöri paljon erilaisia kysymyksiä, joihin hän kaipasi vastauksia.

Mutta mitä kaksikon kahdenkeskisillä, yli yön kestäneillä treffeillä lopulta tapahtui?

– Annen sanojen mukaan, get the chemistry going, Noora vihjailee jaksossa.

MTV.fi:lle Nora ja Tom kertoivat käyttäneensä illan ja yön toisiinsa tutustuen.

– Se oli meille tärkeää aikaa ilman kameroita ja pääsimme tutustumaan toisiimme paremmin, Nora kertoo.

Myös Tom koki Noran kanssa kahden kesken vietetyn ajan hyödyllisenä.

– Meillä oli hyvä keskustelu, ja tuntui, että ilman kameroita oli helpompi jutella. Kun muut tytöt ja kamerat ovat läsnä, on vaikea avautua. Minulla oli ollut Heidi-Marian kanssa jo aiemmin kahdenkeskistä aikaa, ja meillä oli ollut hyviä keskusteluita. Koin, että oli hyvä päästä juttelemaan asioista myös Noran kanssa.

– Juttelimme paljon tulevaisuudesta, siitä, missä näimme itsemme ja millaisena näimme tulevaisuuden. Siitähän tässä koko jutussa on kyse. Koin, että viettäminen hänen kanssaan oli silmiä avaavaa ja hyödyllistä tulevaa päätöstäni ajatellen. 

Katso Anne Kukkohovin tunnelmia Amerikan-reissulta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme