Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelmassa panokset kovenevat yllättäen – ylimääräinen nainen kuvioihin

Amerikan unelmavävy -ohjelmaan hakenut Sinimarja päätyi mukaan kuvauksiin viime hetkellä. Jessen naisten ryhmään liittynyt vaaleaverikkö huomasi pian olevansa takaa-ajoasemassa muihin tyttöihin nähden.

Amerikan unelmavävy -sarjassa amerikansuomalaiset Jesse, Erick ja Tom etsivät itselleen suomalaista tyttöystävää. Jessen tyttöystäväehdokas Sinimarja, 25, sai ilmoituksen pääsystään mukaan Amerikan unelmavävy -ohjelmaan vain muutamaa päivää ennen kuvausten alkua.

– Se tuli niin nopeasti, etten ehtinyt ajatella mitään, Sinimarja nauraa.

– Mutta se oli ihan hauska juttu. Oli kiva, että ei ollut aikaa odottaa ja mietiskellä, eikä ehtinyt muodostaa minkäänlaisia odotuksia tai toiveita, hän jatkaa.

Pian Sinimarjalle selvisi, että hänen läsnäolonsa tulisi yllättämäänJessen, ja hän pääsisi tapaamaan miestä jälkijunassa, muiden jo tavattua nopeasti Jesse puutarhassa.

"Tilanne selvästi mietitytti kaikkia"

Sinimarja saapui paikalle muiden seitsemän naisen muodostaman jonon jatkeeksi. Ensikohtaaminen Jessen kanssa meni erittäin nopeasti.

– Ulkoisesti Jesse näytti hyvältä, mutta muuten siitä ensimmäisestä kohtaamisesta ei saanut mitään irti, Sinimarja harmittelee.

– Minua jäi harmittamaan se, että kaikki muut tytöt menivät ensin yhdessä tapaamaan Jesseä ja saivat jutella siinä ihan pienen hetken Jessen kanssa. He kuulivat, mitä muut siinä juttelivat ja saivat sillä tavalla Jessestä enemmän irti. Kun minä tulin viimeisenä, niin en tietenkään ollut nähnyt, tai kuullut mitään, mitä muut olivat aikaisemmin puhuneet, hän jatkaa.

Sinimarja huomasi pian hänen läsnäolonsa mietityttävän muita naisia, sillä Sinimarjan saavuttua oli Jessellä yksi tyttöystäväkandidaatti enemmän kuin muilla kahdella miehellä. Olisiko luvassa siis vanha kunnon kissatappelu?

– Muilla pojilla oli yksi tyttö vähemmän, lisäähän se kilpailua, kun on yksi tyttö enemmän, nainen toteaa.

– Tilanne konkretisoitui entistä selvemmin, kun ensimmäinen pudotus lähestyi. Mietimme kauheasti, että tippuuko meitä nyt yksi enemmän kuin muilta pojilta, vai pysyykö meillä yksi tyttö enemmän pidempään. Puhuimme siitä aika avoimesti, mutta tilanne selvästi mietitytti kaikkia, hän kertoo.

Sinimarjan ja Jessen kohtaaminen Amerikan unelmavävy -sarjassa AVAlla keskiviikkona 24.2. klo 21.00 alkaen.

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme