Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelmassa tiukka paikka – nämä suomalaisnaiset valittiin mukaan Yhdysvaltoihin

Amerikan unelmavävyt Erick, Jesse ja Tom ovat kukin valinneet omat finalistinsa ja kutsuneet naiset luokseen Yhdysvaltoihin. Lue miesten perustelut valituista naisista!

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunut juurilleen Suomeen etsimään rakkautta. Ohjelman kahdeksannessa jaksossa komistukset joutuivat valitsemaan, ketkä kaksi daamia he halusivat vierailulle omille kotikonnuilleen Yhdysvaltoihin.

Lue miesten perustelut valinnoistaan!

”Minulla oli heidän kanssaan parempi yhteys”

Tumma komistus Erick lähetti kotiin Tanjan ja valitsi mukaan Yhdysvaltoihin Essin ja Katariinan.

– Valitsin heidät koska minulla oli heidän kanssaan parempi yhteys. Ja se oli filosofiani koko matkan ajan: kaikkein tärkeintä oli yhteys. Sen pohjalle perustin kaikki päätökseni, Erick kertoo.

– Luulen, että Tanja oli melko ammattimainen asian suhteen. Meillä oli enemmän sellainen kaverillinen suhde, joten se oli hyvin erilainen kuin kahden muun tytön kanssa, hän jatkaa.

”Hän ei ehkä ollutkaan sellainen, mitä olin kuvitellut”

Vaalea vilkkusilmä Jesse kutsui ensimmäisenä Floridaan Idan. Valinta Tiian ja Satun välillä oli kuitenkin vaikeampi.

– Olin ajatellut alusta asti Tiian olevan varmasti finaalissa, mutta Tallinnassa tapahtui jotain ja alkoi tuntua, että se valinta ei olisi enää oikea.  Minulla ei ollut enää samoja tunteita häntä kohtaan, ja sen takia en valinnutkaan Tiiaa mukaan. Hän ei ehkä ollutkaan sellainen, mitä olin kuvitellut, mies miettii.

Lopulta mies kutsui Floridaan vaalean ja viehättävän Satun.

– Kesä kanssasi on ollut mahtava. On hullua, että yritin etsimällä etsiä jotain ongelmaa. Olet ihana, ja meillä on hyvä suhde, mies totesi pudotustilanteessa.

”Se oli helppo päätös”

Unelmavävy Tom puolestaan kutsui Kaliforniaan Heidi-Marian ja Noran. Kotiin sai lähteä Mikaela.

– Suhteeni Mikaelaan oli enemmän kaverillinen. Meillä oli ollut mukavat treffit Ahvenanmaalla, mutta tiesin, että on aika lähettää hänet kotiin.

– Se oli helppo päätös, mutta tiesin, että vaikein päätös, eli lopullinen päätös Heidi-Marian ja Noran välillä oli vielä tulossa. 

Katso Anne Kukkohovin tunnelmia Amerikan-reissulta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme