Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelmassa ystävyyttä koetellaan: "Oli helpompi viheltää peli poikki"

Amerikan unelmavävy -ohjelman kuvauksissa ystävystyneiden Tiian ja Idan kaveruus koki kolauksen, kun he molemmat tajusivat olevansa tosissaan kiinnostuneita samasta miehestä.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunut juurilleen Suomeen etsimään rakkautta.

Ohjelmassa Jessen sydäntä tavoittelevat Ida ja Tiia ystävystyivät välittömästi, eikä saman miehen tavoittelu tuntunut vaikuttavan tuoreeseen ystävyyteen. Ainakaan aluksi.

Ohjelman kahdeksannessa jaksossa kaksikon välit alkavat kuitenkin rakoilla.

– Olihan se arvattavissa, että jos kaksi kaveria deittailee samaa kundia, niin kyllähän siinä jossain vaiheessa menee asiat sekaisin, Ida toteaa jaksossa.

Ohjelman kolmanneksi viimeisessä jaksossa Jessen on tehtävä vaikea päätös ja kutsuttava vain kaksi tyttöä kolmesta kotiseudulleen Floridaan. Tiian kanssa hyvää pataa ollut Ida alkaa miettiä, ettei ehkä sittenkään haluaisi matkalle yhdessä Tiian kanssa.

– Kuulin, että Tiia on puhunut minusta pahaa, niin en ole niin hyvillä fiiliksillä enää. Hän on puhunut minusta Jesselle, mikä tuli minulle yllätyksenä, sillä minulla ei ole ollut hänestä mitään pahaa sanottavaa, Ida pohtii jaksossa.

– Siksi lähtisin mieluummin Sadun kanssa, koska hän ei puhu pahaa kenestäkään, hän jatkaa.

"Me olisimme ne kaksi tyttöä, jotka menisivät yhdessä Jenkkeihin Jessen luokse."

Tiia puolestaan suhtautuu mahdolliseen reissuun yhdessä Idan kanssa toiveikkaasti:

–Jos käy niin, että lähdemme Idan kanssa sinne, niin olen aivan varma, että meille tulee hauska reissu, mikäli vain myös Ida kokee niin. Nyt on aika paljon Idasta kiinni, nainen toteaa.

MTV.fi:lle Tiia kuvailee hänen ja Idan ystävyyden muuttuneen kuvausten viimeisinä aikoina.  

– Päätimme heti alussa, että me olisimme ne kaksi tyttöä, jotka menisivät yhdessä Jenkkeihin Jessen luokse. Meidän kaveruutemme oli kuitenkin vuoristorataa, varsinkin sen viimeisen viikon ajan.

Ystävysten väleissä tapahtuikin raju muutos, kun Tiia huomasi, että Idan ja Jessen välillä oli jotain hyvin erityistä. Vaikka Tiia oli itsekin ihastunut unelmavävyyn, ei hän halunnut olla Idan ja Jessen rakkauden tiellä ja väistyi syrjän.

– En halunnut missään nimessä alkaa tapella Idan kanssa. Kun huomasin itsessäni sen fiiliksen, että olin mustasukkainen ja tunsin, että Ida ei enää pystynyt puhumaan minulle tai luottamaan minuun, oli helpompi viheltää peli poikki minun osaltani, hän kuvailee.

– Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa Idasta. Sovimme heti alussa, että meidän ystävyytemme ei tule menemään miehen takia, eikä se ole mennytkään, vaan voimme hyvin istuskella yhdessä kahvikupposen ääressä. 

Katso Anne Kukkohovin tunnelmia Amerikan-reissulta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme