Mainos
Mainos
Kansi

Deittiohjelmasta rakkauden löytänyt pari: Suunnitelmissa loppu etäsuhteelle

Amerikan unelmavävy -ohjelman kuvauksissa rakastuneet Jesse ja Ida ovat päivä päivältä onnellisempia. Suunnitelmissa siintää myös mahdollinen yhteen muutto syksyllä.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa rakkauden löytäneet Jesse ja Ida ovat yhä, lähes vuosi kuvausten alkamisen jälkeen lääpällään toisiinsa.

– Olen itsekin aivan yllättynyt, miten hyvin meillä menee, ja tunteet vain vahvistuvat päivä päivältä. Jesse on todella suloinen ja kiltti minua kohtaan, Iida hehkuttaa.

Myös unelmavävy viihtyy hyvin rakkaansa kanssa, vaikka välimatka luonnollisesti vaivaakin, kun Jesse asuu Floridassa ja Ida Suomessa.

– Välillä aina ihan yllätyn, että wow olen ihan rakastunut tuohon tyttöön. Viimeisessä valinnassa sanoinkin hänelle, että on varmasti paljon syitä, miksi meidän ei tulisi olla yhdessä, mutta en voi kuvitella elämääni ilman häntä.

– Kaipaan luonnollisesti läheisyyttä, mutta mielestäni olemme kestäneet ikävää hyvin.

Myös Ida kiittelee Jessen olevan taitava pitämään huolta kaukosuhteesta.

– Hän soittelee koko ajan ja lähettele minulle kukkia. Hän tekee siitä minulle helppoa.

Pariskunta on nähnyt useampaan otteeseen kuvausten päättymisen jälkeen. Jesse ei kuitenkaan ole vielä ehtinyt uudelle visiitille Suomeen.

– Olen ollut Floridassa nyt yhden kerran kuvausten jälkeen. Silloin kävimme samalla reissulla Georgiassa Jessen äidin luona. Uudeksi vuodeksi matkustimme Jessen perheen kanssa Teneriffalle, jonka jälkeen matkustimme Miamiin, Ida kertoo.

Amerikan unelmavävyn finaalijaksoa varten Ida ja Jesse matkustavat New Yorkiin, jossa Jessen sisko asuu. Porukka aikoo katsoa jakson yhdessä ja viettää samalla laatuaikaa yhdessä.

Mielessä pyörivät myös tulevaisuudensuunnitelman ja mahdolliset syksyn muuttokuviot.

– En ole ollut heti valmis muuttamaan Floridaan Jessen luokse, sillä se olisi todella iso muutos. Mutta jos joku muuttaa, niin minä. Olen katsellut Floridasta opiskelupaikkaa, ne vain ovat aika eri hinnoissa kuin Suomessa, Ida valittelee.

– Mutta syksyksi yritämme keksiä jonkun ratkaisun, hän jatkaa.

Ida myöntää pariskunnan välillä maalailevan haavekuvia tulevaisuudesta, mutta toistaiseksi Ida ja Jesse keskittyvät nyt lähitulevaisuudensuunnitelmiin.

– Kummallakaan ei ole kiire mennä naimisiin tai saada lapsia, Ida kertoo.

Katso videolta Jessen valinta Idan ja Sadun väliltä!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme