Mainos
Mainos
Kansi

Deittisarjan jenkkihurmuri muutti Suomeen – kosi heti ensimmäisenä iltana

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa toisiinsa rakastuneet Tom ja Heidi-Maria kihlautuivat pikavauhtia, kun Tom kosi Heidi-Mariaa välittömästi Suomeen muutettuaan. 

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria saapui Suomeen etsimään rakkautta. Kesän lopussa olivat kaikki kolme miestä saaneet kokea suuria tunteita ja kohdata kauniita suomalaisnaisia.

Suloinen Tom valitsi rinnalleen Heidi-Marian, joka onnistui valloittamaan unelmavävyn sydämen kuvausten edetessä. Heidi-Marian vierailun jälkeen jäi Tom miettimään valitsemaansa naista ja Suomessa vietettyä kesää.

 – Tunsin, etten ollut henkisesti tullut ollenkaan kotiin Suomesta, vaan olin yhä siellä tapaamani tytön luona. Ajattelin, että hitot, teen siirtoni ja tulen Suomeen.

Tunteet syvenivät nopeasti, ja pari alkoi tehdä suuria tulevaisuudensuunnitelmia.

– Olimme jutelleet kihlautumisesta, kun yhä asuin Yhdysvalloissa. Tiesimme molemmat, että suhde oli menossa siihen suuntaan ja kihlautuminen olisi hyvä ja onnellinen ajatus.

"Heidi-Maria oli yllättynyt, mutta hyvin innoissaan"

Virallinen kosinta tapahtui kuitenkin vasta Tomin saavuttua Suomeen.

– Saavuin Suomeen uudenvuodenpäivänä ja tein sen heti samana iltana. Vaihdoimme myöhäisiä joululahjoja keskenämme ja sanoin, että minulla olisi vielä yksi viimeinen lahja. Sitten pyysin häntä vaimokseni.

– Minulla ei ollut sormusta vielä tuolloin, mutta annoin hänelle teettämäni rannekorun symboliksi kihlautumisesta. Heidi-Maria oli yllättynyt, mutta hyvin innoissaan ja vastasi myöntävästi.

Rakastuneen parin kevät on kulunut Suomeen sopeutuessa ja suhdetta syventäessä.

– Olemme molemmat hyvin itsepäisiä, ja yhdessä asuminen on vaatinut molemmilta totuttelua. Heidi-Maria on antanut periksi joissain asioissa, ja minä toisissa. Olemme saaneet homman hyvin toimimaan pienistä minikamppailuista huolimatta, Tom nauraa.

Myös häät ovat luonnollisesti kihlautuneen parin mielessä.

– Haluaisimme mennä naimisiin kesällä, mutta luultavasti häät siirtyvät vuoden päähän, sillä kaikki hyvät hääpaikat alkavat olla jo buukattu. 

Katso videolta Tomin viimeinen valinta! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme