Mainos
Mainos
Kansi

Deittisarjan komistus avioon jo pari viikkoa sitten: Amerikasta juhliin saapunut suku rakastui Suomeen

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa tavanneet Tom ja Heidi-Maria viettivät ensimmäiset päivänsä avioparina näyttäen Suomea Tomin perheelle.

Keväällä AVAlla nähdyssä Amerikan unelmavävy -ohjelmassa toisiinsa rakastuneiden Tomin ja Heidi-Marian suhde on edennyt kuvausten jälkeen nopeasti. Alkuvuodesta kihlautunut pari on nyt astunut avioliittoon.

Amerikan unelmavävyssä amerikansuomalaiset miehet etsivät itsellensä suomalaista tyttöystävää.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Parin häistä saatiin vihiä Tomin  sunnuntaina julkaisemien Instagram-kuvien kautta. Kuvista uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

MTV.fin tavoittama Tom kertoo, että häitä juhlittiin muutama viikko sitten Heidi-Marian kotikaupungissa.

– Juhlat eivät olleet valtavat. Paikalle olimme kutsuneet perheenjäsenet ja läheisimmät ystävät, Tom kertoo.

Paikalle matkusti myös sukulaisia Amerikasta.

– Vanhempani tulivat tänne ja lisäksi paikalle saapui kaksi tätiäni ja joitakin serkkujani. Häiden jälkeisinä päivinä vietimme aikaa heidän kanssaan ja näytimme heille Suomea.

– Tämä oli ensimmäinen kerta, kun he kävivät täällä. Sukujuureni menevät kahden sukupolven päähän, ja minulla taisi olla entuudestaan vain yksi sukulainen, joka on käynyt Suomessa. He kaikki rakastivat Suomea, vaikka täällä oli vähän sateista. Itseäni harmitti, etteivät he päässeet näkemään Suomen upeaa kesää.

Tänä kesänä pari ei vielä suuntaa häämatkalle vaan arki jatkuu heidän Helsingin kodissaan. He ovat kuitenkin miettineet järjestävänsä häämatkan ensi kesänä, mutta eivät ole vielä ryhtynee tekemään suunnitelmia.

Tom toteaa olevansa avioliitossa juuri oikean naisen kanssa.

– Heidi-Maria haastaa minut oikeilla tavoilla ja tekee minut onnelliseksi. Hän rakastaa minua sellaisena kuin olen, ja koen olevan onnekas, kun elämässäni on jotain tällaista.

Avioliitto ei kuitenkaan ole muuttanut heidän elämäänsä tai suhdettaan vielä mitenkään.

– Naimisissa olo ei tunnu joka hetki mitenkään erilaiselta aiempaan suhteeseemme. Siinä avioon astumisen hetkellä oli vähän samanlainen tunne kuin silloin, kun on syntymäpäivät. Olen hyvin onnellinen, mies hymähtää.

Seuraavaksi Tom keskittyy viimeistelemään kirjansa. Hän kertoo kirjoittaneensa romaania, joka on kuin sekoitus Harry Potteria ja Game of Thronesia.

– Kirjoitin viimeisen sanan tänään. Edessä on toki tekstin siistimistä, mutta nyt se on tehty, hän iloitsee.

Katsomo-video ei ole saatavilla

AMERIKAN UNELMAVÄVY -kauden jaksot katsottavissa MTV KATSOMON kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme