Mainos
Mainos
Kansi

Intiimit treffit aiheuttavat närää deittiohjelman kaunottarissa: ”Se ei ollut reilua”

Tomin valitsemat intiimit, kahdenkeskiset treffit Heidi-Marian kanssa saivat deittiohjelman muut naiset närkästyneiksi.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunut juurilleen Suomeen etsimään rakkautta.

Ohjelman viidennessä jaksossa nähdään, kuinka tunnelma Tomin naisten leirissä kiristyy, kun Tom valitsee kahdenkeskiset treffit Heidi-Marian kanssa.

– Jotenkin ajattelin, että Tom olisi halunnut pitää porukalla hauskaa, yksi daameista, Anni harmittelee jaksossa.

Tomin kanssa kahdenkeskisille treffeille pääsevä Heidi-Maria paljastaa MTV:n haastattelussa suunnitelleensa tarkoituksella juuri kahdenkeskiset treffit ryhmätreffien sijaan.

– Jos on mahdollisuus olla kaksin, niin miksi haluaisin kilpakumppaneita mukaan, nainen nauraa.

Tomin ja Heidi-Marian kaksin vietetty aika alkoikin kuvausten edetessä mietityttää ohjelman muita daameja.

– Muut eivät varmaan alussa huomanneet mitään, sillä Tom halusi kohdella kaikkia tasapuolisesti, eikä halunnut näyttää kenellekään, mitä oli meneillään muiden kanssa, Heidi-Maria kertoo.

– Jossain vaiheessa muut naiset rupesivat kuitenkin kyselemään Tomilta, että miksi hän viettää niin paljon aikaa minun kanssani, vaikka Tom yrittikin pitää tilanteen tasapuolisena kaikkia kohtaan, hän jatkaa.

Heidi-Maria itse yritti pitää etäisyyttä muihin naisiin ja keskittyä vain siihen, mitä tunsi hänen ja Tomin välillä olevan.

– Kaveeraaminen tyttöjen kesken loppui, kuin useammalla alkoi tunteet kasvaa Tomia kohtaan. Piti kuitenkin yrittää olla ajattelematta muita tyttöjä ja miettiä vain omaa suhdettani häneen, Heidi-Maria kertoo.  

– Sekin auttoi, kun osa tytöistä mietti, ovatko he ylipäätään kiinnostuneita Tomista. Ajattelin, että no minä en ainakaan ole epävarma, hän toteaa.

Muille naisille Tomin ja Heidi-Marian välillä vallitseva kemia ei myöskään jäänyt epäselväksi.

– Kyllä se oli hyvin selkeätä, että Tomin ja Heidin välillä oli jotain ja Tom oli kiinnostunut Heidistä. Heillä synkkasi selvästi ja Heidi oli selvästi korkealla Tomin silmissä, Mikaela toteaa.

Samoilla linjoilla on myös Tomin daami Anni:

– Minulla oli sellainen käsitys, että heidän välillään tapahtui jotain erityistä.

–Muilla tytöillä oli huonot fiilikset siitä, että Heidi-Maria pääsi kahdenkeskisille treffeille. Ilmeisesti ne treffit olivat päätyneet intiimeihin tunnelmiin, mistä muille tytöille tuli paha mieli. He kokivat, ettei se ollut reilua.

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme