Mainos
Mainos
Kansi

Jenkkimiesten tunteet syvenevät deittiohjelmassa – nämä naiset ovat suosikkiasemassa

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa koettiin jälleen dramaattisia hetkiä, kun osa naisista lähetettiin kotiin.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunut juurilleen Suomeen etsimään rakkautta. Ohjelman kuudennessa jaksossa miesten täytyi jälleen lähettää osa daameista kotiin.

Jesse, Erick ja Tom joutuivat kukin luopumaan yhdestä potentiaalisesta tyttöystäväehdokkaasta. Lue miesten perustelut vaikeista valinnoista ja siitä, ketkä naisista ovat lähimpänä heidän sydäntään.

”Kyseessä ei ollut mitään romanttista”

Amerikan unelmavävy Tom päätti lähettää kotiin vaalean ja räiskyvän Annin.

– Anni on energinen. Hän on suuri persoona ja hänen seurassaan on aina hauskaa. Oli kuitenkin selvää, etten löytäisi syvempää yhteyttä hänen kanssaan. Hänen kanssaan oli kiva hengailla, mutta kyseessä ei ollut mitään romanttista, Tom kuvailee.

– Anni myös rakasti vaikeuksia. Hän oli aina aloittamassa jotain pientä kärhämään ihmisten välillä, hän jatkaa.

Unelmavävyn mukaan daameista Nora ja Heidi-Maria ovat tällä hetkellä hänen suosikkejaan:

– Nora on ollut alusta asti jotenkin lempparini, mutta Heidi-Maria on tehnyt hurjaa nousua. En alussa osannut oikein odottaa häneltä mitään erityistä, mutta hänessä on sitä jotain.

”En halua olla ilkeä kenellekään”

Erickin daameista kotiin sai puolestaan lähteä Hanna-Mari.

– Hansu on positiivinen, kupliva ja energinen, mutta hänen kanssaan ei yksinkertaisesti löytynyt yhteyttä, Erick kertoo.

Miehen mukaan tyttöjen lähettäminen kotiin on hänelle erittäin vaikeata.  

– Pudotukset ovat todella haastavia ja epämiellyttäviä. Tytöt ovat täällä, koska haluavat deittailla minua. On ikävä joutua lähettämään heitä kotiin, ja vieläpä julkisesti. En pidä siitä lainkaan, sillä en halua olla ilkeä kenellekään.

Jäljellejääneistä kolmesta tytöstä on Erick kuitenkin löytänyt jo suosikkinsa:

– Katariina kiehtoo minua, koska hän on aika salaperäinen. Mietin kuitenkin, että pystyykö hän avautumaan enemmän ja uskaltaakohan hän näyttää itsestään uusia puolia.

– Essin kanssa meillä on paljon kemiaa. Ja hänen seurassaan on todella rento olla. Hänen kanssaan on hauskaa.

”Olen nähnyt tyttöjen itkevän”

Vaalea hurmuri Jesse lähetti kuudennessa jaksossa kotiin Eveliinan.

– Hän on kiltein ihminen, jonka olen koskaan tavannut. Hän on todella herttainen ja tunteellinen ja se on ollut aika haastavaa, sillä tämä tilanne oli hänelle niin vaikea. Siksi tuntui, että olisi hyvä aika lähettää hänet kotiin.

Jesse kauhistelee jo tulevia päätöksiä, sillä mies kertoo huomanneensa pelin muuttavan koko ajan vakavammaksi.

– Tällä viikolla tytöt ovat olleet todella herkillä, ja olen nähnyt heidän itkevän. Olen tajunnut, että minun täytyy pahoittaa vielä kolmen tytön mieli. Se on vaikeaa, sillä meillä kaikilla on jo nyt vahvoja tunteita.

– Minun on ollut todella vaikea saada unen päästä kiinni. Kun mukana on monta tyttöä ja vain yksi mies, on se todella vaikeaa.

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme