Mainos
Mainos
Kansi

Jenkkihurmurilla selvät sävelet deittiohjelmassa – yksi tytöistä vain kaveri

Amerikan unelmavävy Tomille tuleva päätös siitä, ketkä kaksi naista hän aikoo ottaa mukaansa Los Angelesiin on helpompi kuin ohjelman aiemmat pudotukset.  

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista miestä on saapunut Suomeen etsimään rakkautta. Kullakin miehellä on jäljellä enää kolme tyttöystäväkokelasta. Tuleva pudotus on toistaiseksi jännittävin, sillä se ratkaisee, ketkä kaksi daamia kukin mies valitsee mukaansa kotikonnuille Yhdysvaltoihin.

Tomille tuleva pudotus tuntuu kuitenkin olevan tähänastisista helpoin.

– Ensimmäinen pudotus oli aika helppo. Päätökset piti tehdä lyhyen tuttavuuden jälkeen ja lyhyessä ajassa piti nähdä, klikkaako minulla tyttöjen kanssa ja pystynkö keskustelemaan heidän kanssaan edes viiden minuutin verran. Toinen pudotus oli jo hankalampi, koska olimme jo ennättäneet jutella tyttöjen kanssa syvemmin, Tom miettii.

– Teoreettisesti tämän kolmannen pudotuksen pitäisi kai olla kaikista vaikein, koska tunnen tytöt nyt paremmin. Minulle tämä on kuitenkin helpompi kuin muut, sillä yksi tytöistä tuntuu enemmän kaverilta, hän jatkaa. 

Tom uskookin olevansa varma tulevasta päätöksestään.  

– Haluan keskustella tästä päätöksestä vielä yhden tytön kanssa, mutta luulen tietäväni, mitä teen. Kunhan se keskustelu vain menee hyvin, Tom kertoo.

Ohjelmassa on aiemmin saatu seurata Tomin ja Heidi-Marian lämmennyttä suhdetta. Kaksikon välillä on ollut taikaa, joka ei ole jäänyt muilta huomaamatta.

– Kun näin Heidi-Marian videon, en osannut sanoa sen perusteella laisinkaan, millainen hän olisi. Sen vuoksi minulla ei ollut suuria odotuksia hänen suhteensa, unelmavävy kertoo.

– Mutta kun tapasin hänet ensimmäisen kerran rannalla ohjelman kuvauksissa, teki hän vaikutuksen. Hän silmissään oli jotain, mikä kertoi hänen olevan todella innoissaan meidän tapaamisestamme. Hänessä oli jotain erityistä, joka jäi mieleeni, hän jatkaa. 

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme