Mainos
Mainos
Kansi

Jenkkimiehet analysoivat valitsemansa suomalaiskaunottaret: "Vaikea pitää näppejä erossa”

Amerikansuomalaiset Jesse, Erick ja Tom valitsivat kukin deittiohjelmassa jatkoon neljä viehättävää suomalaisneitoa.

Amerikan unelmavävy -sarjassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunut juurilleen Suomeen etsimään rakkautta.

Ohjelman kolmannessa jaksossa nähtiin, kuinkamiehet olivat ensimmäistä kertaa tiukan valinnan edessä. Kaikki kolme unelmävävyä olivat saaneet tutustua seitsemään suomalaiskaunottareen, joiden joukosta heidän tuli valita neljä sopivinta tyttöystäväehdokasta.

Lue miesten analyysit valituista daameista!

Jesse:

– Kaikki neljä tyttöä ovat ihania ja minulla on erilainen yhteys kaikkein kanssa. Haluan antaa kaikille samanlaisen mahdollisuuden, vaikka joidenkin kanssa tunneside onkin syttynyt nopeammin kuin toisten. Kuka tahansa heistä voisi tulla kanssani Floridaan, Jesse kommentoi.

Tiia

– Jo hänen esittelyvideonsa oli todella mieleenpainuva. Hän puhuu ihanalla tavalla! Hänessä on tietynlaista seksikkyyttä. Aluksi hän oli todella ujo, mutta  ensimmäisten deittien aikana hän naureskeli ja oli rento. Jaoimme suudelman ja se oli paras kaikista kylpyammeessa jaetuista suudelmista. Hänessä tuntuu olevan kaikki kohdallaan. Hän olisi varmasti hyvä äiti ja hänet olisi kiva esitellä perheelle.

Eveliina

– Hän on kiltein ihminen, jonka olen koskaan tavannut. Hän on todella herttainen ja tunteellinen, ja se on välillä hieman haastavaa. Tuntuu, että minun olisi hyvä lähettää hänet kotiin, koska tämä tilanne on hänelle niin vaikea. Hän on niin tunteellinen ja usein huonolla mielellä. Toisaalta, kun olemme kahdestaan, naureskellemme kaikelle ja meillä on tosi hauskaa. Hänen kanssaan tunneside ei kuitenkaan ole vielä niin vahva kuin joidenkin muiden kanssa.

Satu

– Meillä on ollut alusta asti vahva fyysinen yhteys. Meidän on hankala pitää näppejään erossa toisistamme. Hänessä on jotain erityistä, enkä ole koskaan tavannut ketään hänen kaltaistaan. Hän on niin pienikokoinen, hänet voisi laittaa taskuun. Kun olemme kahdestaan, tuntuu, ettei tarvitse sanoa sanaakaan. Voimme vain makoilla, suudella tai mitä hyvänsä. Hänen seurassaan ei ole koskaan vaivaantunut olo.  Minun pitää kuitenkin vielä selvittää, voisiko hänen kanssaan olla jotain syvempää. Voisiko tästä tulla jotain pitkäaikaista?

Iida

Iida on nuorin ja hän pidättäytyy vielä hieman. Aivan ensimmäisestä videosta huomasin kuitenkin, että hän on todella kupliva persoonallisuus. Hän hymyilee paljon ja on todella luonnollisen kaunis. Kun hän käveli eteeni ensimmäisen kerran, hän sanoi, että hän käveli kuin bambi. Minun mielestäni hän oli seksikkäin bambi ikinä! Olin aivan myyty. Iida on ollut huolissaan suhteestani Tiiaan ja Satuun. Hän ajattelee, ettei hänellä ole mahdollisuutta, eikä hän halua saada siipeensä. Hän saattaa kuitenkin muuttaa koko homman suunnan. Hän on tehnyt minuun mielettömän vaikutuksen. Jos hän vain olisi rohkeampi ja osoittaisi minulle, että hän todella haluaa olla mukana, niin uskon, että asiat voisivat mennä hänen kanssaan todella hyvin.

Erick:

– Pudotukset olivat todella haastava ja epämiellyttävä. Tytöt ovat täällä, koska he haluavat deittailla minua. Normaalisti tämän kaltaisessa tilanteessa tyttöjä ei tarvitsisi lähettää kotiin näin julkisesti. En pidä siitä lainkaan, sillä en halua olla ilkeä kenellekään.

Tanja

– Tanja on todella fiksu ja motivoitunut. Se on viehättävä piirre ihmisessä. Hän on aika erikoinen ja tosi persoonallinen, se on hienoa. Tanjan näen kuitenkin ystävänä, ainakin toistaiseksi.

Hansu

– Hansu on positiivinen, kupliva ja energinen. Hänen kanssaan ei kuitenkaan ole löytynyt vielä yhteyttä.

Katariina

– Katariinan kanssa meillä on vahva henkinen yhteys. Deiteillämme jäimme vain juttelemaan, vaikka kamerat olivat jo poistuneet ja deitit olivat tavallaan jo ohi. Hän on taiteellinen ja kosmopoliitti. Se on hienoa. Katariina kiehtoo minua, koska hän on aika salaperäinen ja samanlainen viisastelija kuin itsekin olen. Mietin kuitenkin, että pystyykö hän avautumaan enemmän ja uskaltaako hän näyttää itsestään uusia puolia.

Essi

– Essi on todella herttainen, positiivinen ja lämmin. Hänestä huomaa, että hän välittää ihmisistä. Hänessä on paljon enemmän syvyyttä kuin ulkonäkö antaa ymmärtää. Essin kanssa meillä on paljon kemiaa. Ja hänen seurassaan on todella rento ja hauska olla.

Tom

– Kaikki valitsemani naiset ovat todella ihania, sen takiahan minä heidät valitsinkin. En olisi etukäteen uskonut, että voisin bondata heidän kanssaan näin hyvin.

Anni

– Anni on melko hullu ja energinen. Hänellä on suuri persoonallisuus ja hänen seurassaan on aina hauskaa.

Heidi-Maria

– Heidi-Maria on aika hiljainen. Hän ei ole niin avoin kameroiden edessä kuin muut tytöt. Mutta kun olemme aivan kaksin, niin meillä on todella hieno yhteys. En alussa osannut oikein odottaa häneltä mitään, mutta hän on tehnyt hurjaa nousua.

Noora

– Noora on ollut alusta asti jollain tavalla lempparini. Nooralla on aina hauskaa, hän hymyilee paljon ja tulemme todella hyvin toimeen.

Mikaela

– Minusta tuntuu kuin olisin tuntenut hänen jo vuosia. Meillä yksinkertaisesti klikkaa ja tulemme todella hyvin toimeen.

Amerikan unelmavävy keskiviikoisin klo 21 AVAlla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme