Mainos
Mainos
Kansi

Kilpailu rakkaudesta kovenee – naiset taistelevat unelmavävyn huomiosta

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa Tom kertooolevansa varma tunteistaan Heidi-Mariaa kohtaan. 

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunut Suomeen etsimään rakkautta. Ohjelman kuudennessa jaksossa Tomin naiset pähkäilevät keskinäisiä suhteitaan. Tunnelma naisten keskuudessa vaikuttaa muuttuneen, kun useammalla naisella alkaa olla tunteita Tomia kohtaan.

– Tyttöjen välillä on pientä kärhämää. Kaikki kilpailevat siitä, kuka saa viettää eniten aikaa Tomin kanssa, Heidi-Maria toteaa kameralle.

– Totta kai, kun jonkinlaisia tunteita on jo pelissä, niin on tosi vaikea olla ajattelematta, mitä muiden treffeillä on tapahtunut. Minulla ainakin on ihan oikeita tunteita Tomia kohtaan, mutta en osaa sanoa, mitä Tom tuntee minua kohtaan, Nora puolestaan miettii.

Mustasukkaisuutta ilmassa

Jaksossa Heidi-Maria kertoo oman näkemyksensä tapahtuneista:

– Olen saanut viettää Tomin kanssa enemmän aikaa kuin muut tytöt, voi olla, että heistä tuntuu pahalta, ja he ovat vähän mustasukkaisia. 

– Kyllä minusta alkaa tuntua, että olisi sellaista jotain romanssia ilmassa.

Heidi-Marian ja muiden tyttöjen välit eivät myöskään jääneet Tomilta huomaamatta.

– Vaikka Heidi-Maria olikin muiden tyttöjen seurassa hiljainen ei se tarkoittanut sitä, että hän olisi ollut sitä minun kanssani. Kerroin muille arvostavani heidän huolehtimistaan, mutta tiesin, mitä olin tekemässä.

Tom koki ymmärtävänsä Heidi-Mariaa tavalla, johon muut tytöt eivät kyenneet.

– Heidi-Maria oli mukana ohjelmassa minun vuokseni, ei ystävystyäkseen muiden tyttöjen kanssa. Hän ei välittänyt, mitä muut tytöt tekivät tai puhuivat.

Syvät tunteet ratkaisevat

Tomin mukaan hänen ja Heidi-Marian välillä olikin jotain syvempää, jota oli vaikea selittää. 

– Kun näin Heidi-Marian videon, en osannut sanoa sen perusteella laisinkaan, millainen hän olisi. Sen vuoksi minulla ei ollut suuria odotuksia hänen suhteensa, unelmavävy kertoo.

– Mutta kun tapasin hänet ensimmäisen kerran rannalla ohjelman kuvauksissa, teki hän vaikutuksen. Hän silmissään oli jotain, mikä kertoi hänen olevan todella innoissaan meidän tapaamisestamme. Hänessä oli jotain erityistä, joka jäi mieleeni, hän jatkaa. 

Juttua korjattu 23.6.2016 klo 18.14: Otsikkoa muutettu

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme