Mainos
Mainos
Kansi

Kuohuntaa deittiohjelman kulisseissa – tyttöystäväkandidaatti ihastuikin toiseen mieheen

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa Jessen sydämestä kilpaileva Tuulia pettyi Jesseen ja ihastuikin lopulta ohjelman toiseen unelmavävyyn.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista miestä etsii itselleen suomalaista tyttöystävää. Ohjelman toisessa jaksossa miehet pääsivät vihdoin tutustumaan videotervehdysten perusteella valitsemiinsa naisiin.

Jännitys Jessen naisten keskuudessa kasvoi, kun oli aika tavata jenkkikomistus. Tunnelma leirissä kuitenkin latistui, kun yksi tytöistä, Karoliina, löysi Jessen Tinder-seuranhakuapplikaatiosta.

– Emme olleet edes ehtineet nähdä Jesseä, kun hän jäi jo kiinni Tinderin käytöstä! Kaikkien tunnelma latistui saman tien. Tuli sellainen olo, että mahtaakohan Jesse kuitenkin olla pelimies, Jessen tyttöystäväehdokas Tuulia kertoo.

– Karoliina sanoi Tinderistä Jesselle, mutta hän kielsi kaiken! Mietimme tyttöjen kanssa, että miten hän kehtaa. Olisi edes ollut rehti mies ja myöntänyt olleensa siellä. Siinä kohtaa meni fiilikset, kun hän yritti pelastaa omaa nahkaansa, Tuulia jatkaa.

Jessen ja naisten ensikohtaaminen jäi lyhyeksi, mutta Tuulialle ehti kuitenkin muodostua selkeä ensivaikutelma miehestä.  

– Kaikki se, miten Jesse seisoi, käveli ja puhui, antoi sen tunteen, että hän oli naistenmies. Jesse oli player, todella flirtti mies!  

"Jesse ei ollut jalat maassa"

Tuulia kuvaileekin pettyneensä siihen, millainen Jesse oli.

– Jesse oli erilainen kuin olin odottanut. Hän ei ollut jalat maassa. Minulle tuli jopa tunne, että ehkä hän oli mukana vain julkisuuden vuoksi.

Tuuliaa alkoi kaduttaa, että hän oli hakenut mukaan Jessen ryhmään. Etenkin kun toisen unelmavävyn, Erickin kanssa vietetty aika tuntui mukavammalta.

– Tutustuin kuvauksissa Erickiin lähemmin, ja hän oli tosi mukava tyyppi. Minua alkoi harmittaa, että olin hakenut mukaan Jessen ryhmään, sillä Erick tuntui olevan hyvin samanlainen ihminen kuin minä. Olisin halunnut tutustua häneen paremmin, Tuulia harmittelee.

– Erick otti heti kontaktia ja hän oli todella sosiaalinen ja kiinnostunut. Meillä luisti juttu tosi hyvin, nainen kuvailee.

Oliko Tuulian ja Erickin välillä sitten kipinää?

– Olisin ainakin halunnut, että olisi ollut, Tuulia nauraa.

– Toisaalta, en halunnut sekoittaa pakkaa, sillä Erickillä oli omat naisensa siellä, hän toteaa. 

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme