Mainos
Mainos
Kansi

Kuvat: Suoraa toimintaa deittiohjelmassa – ensitreffeillä kiihkeitä suudelmia

Amerikan unelmavävyn toisessa jaksossa ollaan kuumissa ja kosteissa tunnelmissa. Jesse kutsuu daaminsa yksi kerrallaan ensitreffeille ammeeseen ja useamman leidin kanssa tilanne etenee suudelmiin.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme suomalaiset sukujuuret omistavaa amerikkalaista sinkkumiestä rantautuu Suomeen etsimään itsellensä sitä yhtä ja oikeaa.

Yksi jenkkihurmureista on Jesse, joka räväyttää sarjan toisessa jaksossa järjestämällä daamikandidaateilleen poikkeuksellisen kosteat ensitreffit. Jakso nähdään AVA-kanavalla keskiviikkona 24.2.2016 klo 21.00.

Treffejä varten Jesse on kattanut rannalle komeat puitteet. On kylpyammetta, vaahtoa, kuohuviiniä ja mansikoita. Vuorotellen neidot saavat kylpeä tavoitellun poikamiehen kanssa. Romanttinen ympäristö saa ilmeisesti useat naisista rentoutumaan, sillä peräti kolmet treffit päättyvät suudelmiin.

Satu ja Tiia antautuivat Jessen kanssa erityisen syviin suudelmiin. Meressä pulahtamista ehdottanut Karoliina sai myös kevyen pusun treffien sinetiksi.

– Hetki tuntui oikealta ja nojauduin suutelmaan häntä. Se oli hyvä ensisuudelma. Pidin siitä paljon, Jesse maiskutteli tyytyväisenä Satun treffien jälkeen.

– Hän hieman käpälöi kylvyssä, mikä oli yllättävää, mutta hyvällä tavalla. Olin nousemassa ammeesta, kuten hänkin varmaan, ja hän nojasi eteenpäin, hetki tuntui oikealta. Se oli hyvä, pehmeä suudelma, Jesse kertaa hetkeään Tiian kanssa.

– Joo, se pusu oli kyllä... Juuri nauroin tytöille, ennen kuin tulin, että minä en ainakaan ikinä suutelisi ketän ensimmäisillä treffeillä, never! No tässä sitä ollaan, hupsista keikkaa, Karoliina selitti treffien jälkeen.

Kaikille ensitreffeillä suuteleminen ei ole kuitenkaan innosta.

– Karoliina kertoi, että Jesse oli pussannut häntä. Olin itse enemmän sillä kannalla, etten halunnut, että Jesse yrittää pussata minua. Haluan ekoilla treffeillä jutella. Tulee vain ajatus automaattisesti, että haluaako tämä vain päästä heti asioihin, suukottelusta pidättäytynyt Ida pohti.

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme