Mainos
Mainos
Kansi

Lukijat äänestivät suosikkinsa deittiohjelmasta: Hän on hurmaavin Amerikan-komistus

Kysyimme MTV.fin lukijoilta, kuka ihanista Amerikan unelmavävyistä on se kaikkein ihanin.

Amerikan unelmavävy -sarjassa kolme amerikansuomalaista hurmuria saapuu suomeen etsimään rakkautta. Ohjelman ensimmäinen jakso nähtiin keskiviikkona 17.2. AVAlla. Ensimmäisissä jaksossa tutustuttiin suomalaisista naisista tosirakkautta etsiviin Jesseen, Erickiin ja Tomiin.

Mutta kuka poikamiehistä oli eniten katsojien mieleen? Kysyimme MTV.fi-sivuston lukijoilta, oliko heidän suosikkinsa vaalea vilkkusilmäinen Jesse, tumma ja syvällinen Erick, vai kenties kiltti ja suloinen Tom?

Ylivoimaiseksi katsojien suosikiksi nousi lumoavat silmät omistava Erick, joka keräsi peräti 43 prosenttia ihanuus-äänistä.

– Sanoisin, että paras puoleni on ehkä se, että olen melko fiksu. Ymmärrän elämää, tilanteita ja itseäni. Olen empaattinen ja ymmärrän muita hyvin, Eric itse kuvaili parhaita puoliaan.

Toiseksi eniten katsojat viehättyivät sympaattisesta Tomista, joka sai äänistä 29 prosenttia.

– Rehellisyys ja kiltteys ovat parhaita piirteitäni. Haluaisin ajatella olevani hyvä tyyppi, mies puolestaan kuvailee itseään.

Tiukalla erolla kolmanneksi eniten ääniä sai hymypoika Jesse.

– Pystyn hurmaamaan ihmiset vain hymylläni ja jutuillani, mies heittää kieli poskella.

– Minun seurassani ihmisillä on helppo olla, koska olen hyvin rentoa seuraa, hän kuvailee. 

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme