Mainos
Mainos
Kansi

Matka Tallinnaan muuttaa kaiken deittisarjassa – todellinen tilanne paljastuu

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa Jessen ja daamien Tallinnan-reissu ajautuu kireisiin tunnelmiin pitkäksi venyneiden treffien jälkeen. 

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista komistusta on saapunut juurilleen Suomeen etsimään rakkautta.

Ohjelman seitsemännessä jaksossa Jesse vie kolme suomalaiskaunotartaan treffeille Tallinnaan. Tallinnassa kaikki kolme pääsevät nauttimaan kahdenkeskisestä ajasta unelmavävyn kanssa. Jessen treffit Idan kanssa venyvät kuitenkin pitkiksi.

Tiian mukaan porukan oli ollut tarkoitus viettää iltaa yhdessä Jessen ja Idan treffien jälkeen. Lemmenpari päätyi kuitenkin viettämään aikaa kahden kesken, eivätkä vastanneet Tiian tiedusteluihin olinpaikastaan.

– Huomasin siitä, että Ida on alkanut pelata tätä peliä aika paljon kovemmin kuin mitä ajattelin, Tiia kertoo jaksossa.

– En nähnyt Idaa missään vaiheessa viime yönä, Idan kämppiksenä Tallinnassa asunut nainen toteaa.

Tiian ja toisen tyttöystäväkanditaatin, Sadun, ei auttanut muu kuin niellä tilanne ja hyväksyä se, että Jesse ja Ida halusivatkin olla keskenään.

– Silloin tuli todella vahvasti vasten kasvoja se, että Jesse todella deittailee muitakin. Se oli minulle käänteentekevää ja loi ikävän varjon minun ja Jessen treffeille seuraavana päivänä, Tiia kertoo MTV.fi:lle.

Seuraavana aamuna tunnelma onkin jännittynyt nelikon kokoontuessa yhteiselle aamupalalle.

– Tunnelma oli aika jännittynyt ja passiivis-aggressiivinen. Yksi kiusallisimpia aamupaloja koskaan, Jesse kuvailee Tallinnan tapahtumia ohjelman jaksossa.

Tiia kertoo ymmärtäneensä Tallinnassa, ettei hän ehkä olisikaan Jessen sydämen valittu.

– Tallinnanreissu oli ratkaiseva. Minulle kävi hyvin selväksi, mikä tilanne oli ja minun sydämeni särkyi siinä, kun huomasin, etten ollut niin erityinen Jesselle. Tajusin, etten ollut Jesselle se ainoa vaihtoehto, vaaleaverikkö kuvailee.

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme