Mainos
Mainos
Kansi

Mitä kaunottaria! Deittisarjan naiset näyttävissä kuvissa

Amerikan unelmavävyt valitsivat kukin kaksi suosikkidaamiaan mukaan kotikonnuille Yhdysvaltoihin.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria on saapunut juurilleen Suomeen etsimään rakkautta.

Ohjelman kahdeksannessa jaksossa komistukset joutuivat valitsemaan, ketkä kaksi daamia he halusivat vierailulle omille kotikonnuilleen Yhdysvaltoihin.

Katso, mitä upeita suomalaiskaunottaria miehet valitsivat finaaliin! 

– Essin kanssa meillä on paljon kemiaa. Ja hänen seurassaan on todella rento olla. Hänen kanssaan on hauskaa, Erick arvioi Essiä. 

– Katariina kiehtoo minua, koska hän on aika salaperäinen. Mietin kuitenkin, että pystyykö hän avautumaan enemmän ja uskaltaakohan hän näyttää itsestään uusia puolia, Erick miettii.

– Nora on ollut alusta asti jotenkin lempparini, mutta Heidi-Maria on tehnyt hurjaa nousua. En alussa osannut oikein odottaa häneltä mitään erityistä, mutta hänessä on sitä jotain, Tom arvioi daamejaan. 

– Kesä kanssasi on ollut mahtava. On hullua, että yritin etsimällä etsiä jotain ongelmaa. Olet ihana, ja meillä on hyvä suhde, Jesse totesi Satulle viimesimmässä pudotuksessa. 

– Valitsin Iidan heti ja hän oli iloinen siitä. Hän on aina tosi onnellinen. Hän oli osittain luottavaisella tuulella, mutta minun tyttöni eivät koskaan oikein tiedä, mitä tuleman pitää. Olin kylläkin sanonut Idalle, että hän voi rauhoittua, koska tiesin valitsevani hänet, Jesse kertoi.

Katso Anne Kukkohovin tunnelmia Amerikan-reissulta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme