Mainos
Mainos
Kansi

Naiset hermostuivat – deittiohjelman komistus kiinni Tinderistä!

Suomeen tyttöystävää etsimään saapunut Amerikan-Jesse narahti kiinni seuranhakupalvelun käytöstä ennen kuin oli ehtinyt tavata ensimmäistäkään tyttöystäväkandidaattia.

Kolme amerikansuomalaista hurmuria on matkustanut Atlantin yli Suomeen etsimään rakkautta. Jesse, Erick ja Tom ovat Amerikan unelmavävy -ohjelman hurmurit.

Sarjan toisessa jaksossa päästään seuraamaan miesten ja heille valittujen naisten ensikohtaamisia. Jännitys Jessen naisten keskuudessa kasvaahuippuunsa, kun on aika tavata Suomeen saapunut jenkkikomistus.

Tunnelma leirissä kuitenkin latistuu pian, kun yksi tytöistä, Karoliina, löytää Jessen Tinder-seuranhakuapplikaatiosta.

– Siitä tuli sellainen fiilis, että jos hän nyt on tullut etsimään sitä yhtä unelmiensa tyttöä, niin mitähän hittoa hän teki Tinderissä? Kyllä siitä tuli hassu fiilis, kun hänelle oli järkätty treffit kahdeksan upean mimmin kanssa, ja jätkä on Tinderissä! Karoliina ihmettelee.

Niin ikään Jesseä tapaamaan saapunut Tuulia ihmettelee Tinder-hässäkkää.

– Emme olleet edes ehtineet nähdä Jesseä, kun hän jäi jo kiinni Tinderin käytöstä! Kaikkien fiilis latistui saman tien. Tuli sellainen fiilis, että mahtaakohan Jesse kuitenkin olla pelimies, Tuulia kertoo.

Naiset päättävät mainita asiasta Jesselle ja Karoliina sutjauttaakin heti ensitapaamisen aikana Jesselle nähneensä tämän treffipalvelussa. Mies häkeltyy kyselystä ja kiistää kaiken.

– Tuli sellainen olo, että pitääkö hän minua tyhmänä! Tiesin hyvin nähneeni hänet siellä, ja hän yritti väittää, etten ole voinut nähdä häntä siellä, ettei hänellä edes ole Tinderiä. Mutta minulla on screen shotit hänen Tinder-profiilistaan, Karoliina nauraa.

– Mietimme tyttöjen kanssa, että miten hän kehtaa. Olisi edes ollut rehti mies ja myöntänyt olleensa siellä. Siinä kohtaa meni fiilikset, kun hän yritti pelastaa omaa nahkaansa, Tuulia jatkaa.

Jessen ja naisten ensikohtaaminen jäi hyvin lyhyeksi, mutta Tuulialle ehtii kuitenkin muodostua selkeä ensivaikutelma miehestä.  

– Kaikki se, miten Jesse seisoi, käveli ja puhui, antoi sen tunteen, että hän on naistenmies. Jesse on player, todella flirtti mies!  

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme