Mainos
Mainos
Kansi

Pikakihlat ja muutto Suomeen – kuinka kävi deittiohjelman pareille?

Lue, mitä kuuluu Amerikan unelmavävy -ohjelman pareille yhdeksän kuukautta kuvausten päättymisen jälkeen!

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria saapui Suomeen etsimään rakkautta. Kaikki kolme miestä löysivät Suomesta suuria tunteita ja kauniita naisia.

Ohjelman viimeisessä jaksossa miehet tekivät valintansa: Tom valitsi rinnalleen Heidi-Marian, Jesse puoelstaan Idan ja Erick löysi yhteyden Katariinan kanssa.

Mutta mitä pareille kuuluu nykyään? Lue parien kuulumiset yhdeksän kuukautta ohjelman kuvausten päättymisen jälkeen.

”Asumme saman katon alla”

Heidi-Marian ja Tomin rakkaustarina jatkui vauhdikkaasti heti kuvausten päätyttyä, kun pari tahtoi päästä elämään yhteistä arkea. Tom jätti elämänsä Los Angelesissa ja muutti rakkaansa luokse Suomeen

– Asumme saman katon alla Helsingissä, Heidi-Maria iloitsee.

– Kosinta ei ollut aivan perinteinen. Puhuimme asiasta muutaman kerran ja päädyimme siihen, että mennemme kihloihin, Tom jatkaa.

Tom muutti Suomeen tammikuun alussa. Siitä asti pari on asunut saman katon alla ja pyrkinyt opettelemaan yhteistä arkea.

– Rakastan Suomea. Tämä on kuin toinen kotimaani. Uusien ihmisten tapaaminen on yhä hieman vaikeaa, koska ohjelman vuoksi en ole pystynyt olemaan ulkosalla paljoa. Olen aloittanut työnhaun, mutta toistaiseksi ei ole onnistanut. Uskon, että kielimuuri vaikuttaa asiaan, Tom sanoo.

”Tunteet vahvistuvat päivä päivältä”

Yhteen muuttoa suunnittelevat myös ohjelmassa rakastuneet Jesse ja Ida, jotka pitävät tiivisti yhteyttä päivittäin ja ovat nähneetkin useaan otteeseen kuvausten päättymisen jälkeen.

Yhteen muutto on toistaiseksi saanut odottaa, mutta ajatus samassa paikassa asumisesta on pikkuhiljaa hiipinyt rakastuneen parin mieleen.

– Olen yllättynyt, miten hyvin meillä menee, ja tunteet vain vahvistuvat päivä päivältä. Jesse on todella suloinen ja kiltti minua kohtaan, Iida hehkuttaa.

– En ole ollut heti valmis muuttamaan Floridaan Jessen luokse, sillä se olisi todella iso muutos. Mutta jos joku muuttaa, niin minä. Olen katsellut Floridasta opiskelupaikkaa, ne vain ovat aika eri hinnoissa kuin Suomessa. Yritämme keksiä syksyksi jonkun ratkaisun, hän jatkaa.

Seuraava askel suhteelle ovatkin tulevat syksyn ratkaisut ja mahdollinen yhteen muutto. Ida myöntää pariskunnan välillä maalailevan haavekuvia tulevaisuudesta, mutta toistaiseksi Ida ja Jesse keskittyvät nyt lähitulevaisuudensuunnitelmiin.

– Kummallakaan ei ole kiire mennä naimisiin tai saada lapsia, Ida kertoo.

”Emme ole mikään pariskunta virallisesti”

Ohjelman kuvauksissa syvän yhteyden löytäneet Katariina ja Erick puolestaan suhtautuvat suhteeseen rennon paineettomasti.

– Emme ole mikään pariskunta virallisesti, mutta uskon siihen, että puolin ja toisin meillä on se tunne, että haluamme vielä nähdä, Katariina kertoo.

– Mitään kihloja tai äkkimuuttoja ei siis ole luvassa, mutta pidämme edelleen yhteyttä. Kai sekin jo jostain kertoo, että haluamme olla yhteydessä vielä näinkin pitkän ajan jälkeen, hän miettii.

Syvästä ymmärryksestä etäsuhteen tilaa kohtaan kertoo myös se, ettei kumpikaan halua seistä toisen onnen tiellä.

– Jos Katariina sattuisi tapaamaan jonkun ihmisen, josta hän todella pitää, niin en haluaisi hänen pidättelevän mitään, vain sen takia, että minulla ja hänellä saattaisi joskus olla jotain. Haluan hänen olevan onnellinen, Erick toteaa.

Pari elääkin päivän kerrallaan ja suhtautuu tulevaisuuteen uteliaasti.

– Kyllä niitä tunteita on, ja kiinnostusta on edelleen ilmassa. Saa nähdä, kuinka tulevaisuudessa käy, ja ottaako järki vai tunteet vallan. Haluan kuitenkin ehdottomasti pitää Erickin minun elämässäni, Katariina kertoo.

Katso videolta miesten vaikeat valinnat! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme