Mainos
Mainos
Kansi

Pikakihloista salama-avioliittoon! Amerikan unelmavävy -pari meni naimisiin

Keväällä esitetyn Amerikan unelmavävy -ohjelman tiimoilla tavannut ja rakastunut pari on astunut avioliittoon.

Tom on avioitunut Amerikan unelmavävy -ohjelmassa tapaamansa Heidi-Marian kanssa.

Amerikansuomalainen Tom, 28, oli yksi ohjelmaan osallistuneista mieskokelaista, jotka etsivät itsellensä kumppania Suomesta. Ohjelmaan osallistuminen kannatti, sillä Tom rakastui Heidi-Mariaan ja suhde syveni rakkaudeksi.

Tom muutti Suomeen uutena vuotena ja kosi rakasta Heidi-Mariaansa heti samana iltana, kun hän saapui Suomeen. Pari tapasi toisensa viime vuoden kesänä, joten suhde on edennyt nopeasti.

Nyt Helsingissä asuva pariskunta on Tomin Instagram-kuvien mukaan avioitunut.

Kuvissa on turkoosiin mekkoon pukeutunut Heidi-Maria ja siistiin pukuun ja liiviin sonnustautunut Tom, jotka kumpikin ovat yhtä hymyä ja hehkuvat onnea.

Toisessa kuvassa Tom on sujauttamassa sormusta tuoreen vaimonsa käteen.

– Vaimoni, mies on kirjoittanut kuvan yhteyteen.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Toisessa kuvassa pari istuu rinnakkain ja Heidi-Maria katsoo miestään hymyillen.

– Kuinka minusta tuli näin onnekas? Kiitos #amerikanunelmavävy, Tom kirjoitti kuvan oheen.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Tom kertoi MTV.fille aiemmin heinäkuussa, että pari nauttii tavallisesta arjesta ja yhdessä asumisesta, mutta työlupa-asioiden kanssa on ollut vielä tekemistä.

– Tällä hetkellä vaan odotan paperiasioiden etenemistä, jotta pääsisin toden teolla työnhakuun. Paperisodan määrä yllätti minut. On tosiaan aika paljon tekemistä asian tiimoilta, Tom pohti tilannettaan.

Ododtellessa paperiasioiden etenemistä Tom viimeistelee ensimmäistä kirjaansa, jonka hän toivoo saavansa julkaistavaksi.

– Olen käyttänyt aikaani Suomessa kirjoittamisen ja kirjani onkin jo melkein valmis. Jos olen tarpeeksi tyytyväinen lopputulokseen, saattaa olla, että yritän myydä sen kustantajalle, Tom paljasti.

Tomin avioitumisesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Katsomo-video ei ole saatavilla

AMERIKAN UNELMAVÄVY -kauden jaksot katsottavissa MTV KATSOMON kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme