Mainos
Mainos
Kansi

Suomalaisdaami tylynä treffeistä amerikkalaismiehen kanssa: Kiiltokuvapoika, ei värähtänyt missään

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa amerikansuomalaisen Jessen sydämestä kilpaillut Karoliina ei lopulta lämmennytkään Floridan hymypojalle.

Amerikan unelmavävy -sarjassa kolme amerikansuomalaista hurmuria saapuu juurilleen Suomeen etsimään rakkautta. Yksi poikamiehistä on vaalea komistus Jesse, jota saapui tapaamaan liuta suomalaisia kaunottaria. Yksi heistä oli Karoliina, joka oli kiinnittänyt huomiota Jessen komeaan ulkonäköön jo esittelyvideolla.

– Jesse osui minun silmääni ja ajattelin, että onpas mukavannäköinen kundi. En edes lukenut esittelyitä, tai katsonut esittelyvideota. Jessen ulkonäkö jäi muhimaan mieleeni,ja päätin hakea mukaan ohjelmaan, Karoliina kertoo.

Nainen odottikin Jessen tapaamista jännittyneenä. Ensikohtaamisesta Jessen kanssa jäi naiselle lopulta kuitenkin hyvin ristiriitaiset tunnelmat.

– Jesse oli hoikempi kuin olin ajatellut, ja hän näytti juuri niin floridalaiselta kuin ihminen voi näyttää: hän oli ruskettunut ja hänellä oli leveä hymy, Karoliina kuvailee.

– Jesse ei kuitenkaan ollut sellainen, johon olisin voinut ihastua. Hän oli jopa liiankin kiiltokuvapoikamainen. Ensifiilis hänestä ei ollut niin helposti lähestyttävä ja rento kuin olin ajatellut.

Karoliinan ja Jessen ensimmäinen kahdenkeskinen tapaaminen sujui yhteisen kylpyhetken merkeissä. Tuoreet tuttavuudet istuskelivat merenrantaan tuodussa kylpyammeessa kuohuvaa siemaillen. Kipinä jäi parin väliltä kuitenkin puuttumaan.

– Jos on vähissä vaatteissa miehen kanssa pienessä kylpyammeessa, niin kyllä siinä yleensä jossain värähtää, mutta minulla ei kyllä värähtänyt missään, Karoliina nauraa.

– Toisaalta, en voi sanoa, että olisin kuitenkaan ollut pettynyt siihen, millainen Jesse oli, sillä en päässyt kunnolla tutustumaan häneen. Tunnen kasvohoitajanikin paremmin kuin Jessen, nainen heitti heti treffien jälkeen.

Karoliina odottikin ensimmäistä pudotusta tyynenä.

– Ajattelin, että käy niin kuin käy. Mietin, että minua ei harmita päästä jatkoon, mutta minua ei myöskään harmita, jos tipun.

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme