Mainos
Mainos
Kansi

Suomalaiskaunotar epäröi deittirealityssa – matka Amerikkaan vaarantui tunteiden takia

Amerikan unelmavävy -sarjassa Erick kutsui kaksi deittailemaansa suomalaiskaunotarta luokseen Los Angelesiin. Heistä Katariinaa reissu kuitenkin mietitytti etukäteen.

Amerikan unelmavävy -ohjelmassa kolme amerikansuomalaista hurmuria vietti kesän Suomessa rakkautta etsien. Ohjelman yhdeksännessä jaksossa miehet ovat kukin kutsuneet kaksi finaaliin selvinnyttä daamia luokseen Yhdysvaltoihin.

Erickin Los Angelesiin kutsuma Katariina kuitenkin myöntää, ettei päätös matkustaa Yhdysvaltoihin Erickin luokse ollut hänelle itsestään selvä.

Erickin valinnan ja lopullisen reissun välissä ehti kulua useampi viikko, joiden aikana Katariina ehti käydä läpi pelkoja ja tunteita laidasta laitaan.

– Kävin ei-juu-keskustelua itseni kanssa. Jollekin toiselle lähtö olisi varmasti ollut ihan selkeä juttu, mutta minulle se ei ollutkaan enää siinä vaiheessa niin selvää, Katariina kertoo.

– Mietin, että haluanko asettaa itseni siihen tilanteeseen, että lähden toiselle puolelle maailmaa, jossa se toinen ihminen voi sanoa minulle, että kiitos, kun kävit, mutta ei kiitos. Kyseessä ei ollut minulle mikään pieni juttu. Vaikka Losiin pääsy olikin tietysti ihan mahtavaa, ei se ollut minulle itsessään mikään syy lähteä, hän jatkaa.

Katariina väänsikin päätöstä pitkään oman päänsä sisällä. Hänen mukaansa kyse ei kuitenkaan ollut itsevarmuuden puutteesta, tai epävarmuudesta Erickiä kohtaan.

– Niiden viikkojen perusteella, jotka olin viettänyt Erickin kanssa, tiesin, että meillä synkkaa ja pidämme toisistamme. Ennemminkin kyse oli itsesuojeluvaistosta, ja halusin miettiä, olenko valmis asettamaan itseni siihen tilanteeseen, että olen toisella puolella maailmaa ja pelkään sitä, että joudun lentämään 25 tuntia takaisin kotiin pettyneenä.

Lopulta päätös kuitenkin selkiytyi Katariinan mielessä.

– Päätin lopulta, että no kyllä minä lähden, kun on näin pitkälle tultu. Miksi luovuttaa siinä vaiheessa?

Ennen reissua Katariina ja Erick olivat jonkin verran tekemisissä. Erickille nainen ei kuitenkaan maininnut pähkäilyistään mitään.

– Olin lähtenyt alun perin hommaan mukaan vähän katsellaan-asenteella, mutta kuvausten aikana alkoi kuitenkin tulla tuntemuksia. Ajattelin, että haluan tutustua Erickiin paremmin ja käyttää saamani mahdollisuuden, Katariina kertoo. 

Katso videolta tunnelmia Erickin ja Katariinan treffeiltä! 

Amerikan unelmavävy AVAlla keskiviikkoisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme