Mainos
Mainos
Kansi

Suomalaismorsianta etsivä Erick: Jenkkinaiset ovat epävarmoja

Amerikansuomalainen Erick toivoo löytävänsä rinnalleen itsevarman, mutta herkän suomalaisnaisen.

Amerikan unelmavävy -sarjassa kolme amerikansuomalaista komistusta saapuu juurilleen Suomeen etsimään rakkautta. Ohjelma starttaa keskiviikkona 17.2. klo 21.00 AVAlla.

Los Angelesista kotoisin oleva Erick, 30, on yksi suomalaisesta tyttöystävästä haaveilevista miehistä.

– Rakastan suomalaista kulttuuria ja uskon, että olisi helppo olla suomalaisen naisen kanssa. Vietin lapsuuteni täällä ja haluaisin ylläpitää niitä tapoja ja kulttuuria, joihin itsekin olen syntynyt ja tottunut.

– Haluisin viettää Suomessa enemmän aikaa ja uskon, että se onnistuisi, jos olisin yhdessä suomalaisen naisen kanssa. Haluaisin, että jonain päivänä lapseni osaisivat suomea.

Suomalaisnaiset vetävätkin juurensa hyvin tuntevaa miestä puoleensa.

– Suvussani on paljon inspiroivia naisia, ja olen myös tapaillut sellaisia suomalaisia naisia. He ovat kaikki olleet vahvoja ja ovat pystyneet pitämään huolen itsestään. He ovat todella itsenäisiä ja se on todella viehättävä piirre naisessa.

– Olen huomannut, että suomalaiset naiset ovat sinut itsensä kanssa. Jenkkinaiset taas ovat melko epävarmoja ja näyttävät ulospäin hieman poikkeavan kuvan. Suomalaiset naiset taas ovat rehellisiä ja näyttävät maailmalle, mitä he todella ovat. Ja se on hienoa, silloin tietää millaisen naisen saa.

Tumma komistus haaveilee naisesta, jonka läsnäolo inspiroi häntä olemaan parempi ihminen.

– Haluan naisen, joka innostaa ja motivoi minua olemaan onnellinen ja pyrkimään kohti haaveitani. Toivon, että nainen olisi herkkä, myötätuntoinen ja ymmärtäväinen, mutta kuitenkin sellainen, joka pärjää omillaan. Jos nainen on avuton, eikä pysty mihinkään, ei suhde voi toimia.

Mikä sitten on Erickin mielestä seksikkäintä naisessa?

– Pidän siitä, kun joku on todella itsevarma, mutta samalla kuitenkin jotenkin ujo. Kyseessä on hiuksenhieno ero. Myös salaperäisyys on todella viettelevä piirre, on hienoa löytää toisesta koko ajan uusia piirteitä. 

Tutustu Erickiin! 

Amerikan unelmävävy keskiviikkoisin AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme